Πανσερραικός : Άσπρος καπνός , δια επιστολής το ΝΑΙ στον Καραθανάση

images-2-1.jpg

Επιστολή προς τον Χρήστο Καραθανάση για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία απέστειλε σήμερα ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός δίνει δύο επιλογές στον Σερραίο επιχειρηματία ή να πάρει από τώρα τις ακαδημίες με την υπόδειξη όμως του χώρου των εγκαταστάσεων που θα τις φιλοξενήσει ή να τις πάρει το επόμενο καλοκαίρι αφού δημιουργήσει τις υποδομές για αυτό . Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να καταβάλει την ρήτρα των 50 χιλιάδων ευρώ κάτι που όπως φάνηκε χθες αποδέχθηκε ο επενδυτής.

Αναλυτικά η επιστολή του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

Προς  κ. Καραθανάση Χρήστο

Παρά τα όσα αναληθή και  προσβλητικά εναντίον  μας αναφέρατε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, προέκυψε από αυτή ότι ουσιαστικά αποδέχεστε την πρότασή μας για την παραχώρηση των ακαδημιών αφού δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Μετά από αυτό, αν και θα περιμέναμε επίσημα την πρότασή σας, σας καλούμε μέχρι την Παρασκευή 3/8/2018 και ώρα 18:30  να προσέλθετε στα γραφεία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός προσκομίζοντας το πρωτότυπο της εγγυητικής προκειμένου να υπογράψουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό, επιλέγοντας μία από τις δύο προτάσεις: ή  την  καταβολή των 50.000€ σε εμάς με υπόδειξη των εγκαταστάσεων, προκειμένου να καταγγείλουμε τη σύμβαση άμεσα και να καταβάλλουμε το πιο πάνω ποσό ως ποινική ρήτρα προκειμένου  να παραχωρηθούν άμεσα οι ακαδημίες σε εσάς ή να παραχωρηθούν σε εσάς οι ακαδημίες σε ένα έτος αφού δημιουργήσετε κατάλληλες εγκαταστάσεις και μας προσκομίσετε το πιο πάνω ποσό των 50.000€ για να το αποδώσουμε προκειμένου να προβούμε στην καταγγελία.

Δεσμευόμαστε ότι οι ακαδημίες θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της ΕΠ Σερρών.

Κατόπιν αυτού προς όφελος του Πανσερραϊκού δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο να αναλάβετε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμο το Δ.Σ. θα στηρίξει την προσπάθεια σας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Β.  Χατζημιχαηλίδης

ERT

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top