Τι διδάχθηκε ο οξυδερκής λαός από την περιπέτεια των στρατιωτικών μας;

bon3948-150x150-1.jpg

Από τον Βασίλη Μπόνιο

 

 

To θέμα είναι τι ακριβώς διαδάχθηκε ο οξυδερκής λαός από την περιπέτεια των δύο νέων στρατιωτικών που πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους Τούρκους και στη συνέχεια κινήσαμε Γη και Ουρανό για να αφεθούν ελεύθεροι. Θα μας πείτε 400 χρόνια σκλάβοι στους Τούρκους και το μόνο που μας έμεινε είναι η μπαμπεσιά, το βόλεμα, η κλάψα, η ζητιανιά και η απαίτηση ότι όλος ο πλανήτης μας χρωστάει επειδή είμαστε απόγονοι των Αρχαίων.

 

Σιγά μην είμαστε δηλαδή μετά από 4 αιώνες σκλαβιάς. Κατσιαπλιάδες είμαστε και αισθητικά και στην καθημερινότητά μας. Πράγματι να νέα παιδιά είναι μια ελπίδα μια και πρόκειται για γενιά χωρίς σύνορα. Μόνο που όταν μεγαλώνουν γίνονται κι εκείνα σαν τις μανάδες και τους μπαμπάδες τους. Οπότε δεν έχουμε καμμία τύχη.

Τουλάχιστο οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε σε πόλεμο. Δεν συχγωρούνται λάθη, δεν συγχωρείται αφέλεια, δεν συγχωρείται η έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού. Τα πάντα όλα είναι η τεχνολογία σήμερα. Θα μπορούσαν να ανιχνεύσους τους Τούρκους στρατιώτες αντί να πέσουν στα τυφλά πάνω τους. Δεν συγχωρούνται λάθη στη πρώτη γραμμή. Αυτό δεν αναιρεί την αξιοπρεπή και ηρωική τους στάση. Την δύναμη ψυχής που χρειάστηκε για να αντέξουν 167 μέρες στα τουρκικά μπουντρούμια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους γονείς τους. Αλλά είπαμε τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Τόσο ο κ. Στεφανής όσο και ο κ. Αποστολάκης αλλά και όλοι οι ένστολοι θα πρέπει αδιαφορώντας για τον κατσιαπλιαδισμό που χαρακτηρίζει πολίτες και πολιτικούς να αισθάνονται ότι υπηρετούν σε ένα στρατό με την οργάνωση και την τεχνολογία του ισραηλινού στρατού και την πειθαρχία του γερμανικού. Μπορεί οι Τούρκοι να υπερτερούν αριθμητικά και εξοπλιστικά αλλά οφείλουμε να μην τους δίνουμε την ευκαιρία να μας γλεντάνε. Διαφορετικά ας καταργήσουμε τον στρατό. Ο στρατός είναι για τον πόλεμο και όχι για τις παρελάσεις. Και η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο. Οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι φόντο στην εξέδρα του Πάκη. Διαβάστε στη συνέχεια μια παλαιότερη ανάλυσή μας για την σύλληψη των δύο παιδιών>

Δεν φταίνε ο Αγγελος και ο Δημήτρης που έπεσαν στην ενέδρα των Τούρκων κομμάντος. Ακόμη κι αν βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος για να απωθήσουν μετανάστες όπως άφησαν να εννοηθεί ρεπορτάζ γερμανικών περιοδικών. Στο μεταξύ οι Τούρκοι μηχανεύονται τρόπους για να επιβαρύνουν το κατηγορητήριό τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου στην εφημερίδα Die Zeit.

–Δεν ξέρω, πέρασαν παράνομα τα σύνορα. Αυτό το θέμα αφορά κι έχει σχέση με τους εισαγγελείς και δικαστές που πρέπει να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση αυτή. Συνέβη κατά λάθος η εσκεμμένα; Θέλουν να είναι σίγουροι. Δεν θέλουμε παζάρι με τους 8 αξιωματικούς. Άλλωστε τους Έλληνες στρατιώτες τους συλλάβαμε σε τουρκικό έδαφος και όχι ελληνικό. Όσον αφορά τους πιλότους, την έκδοση τους τη ζητήσαμε από την Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό…

Δεν φταίνε λοιπόν οι δύο στρατιωτικοί μας. Δεν φταίνε ούτε οι ανώτεροί τους, ούτε ο πολιτικός τους προιστάμενος Πάνος Καμμένος. Δεν φταίει καν ο Τσίπρας για να είμαστε δίκαιοι.

Φταίει το γεγονός ότι γεννήθηκαν Ελληνες και κυρίως το ότι γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Από την στιγμή που κάποιος γεννιέται στην Ελλάδα είναι πολύ άτυχος. Πρόκειται για μεγάλη κακοτυχία το να γεννηθείς Ελληνας. Πάμε παρακάτω.

Ολα ξεκινούν από την στιγμή που ένα νιόπαντρο ζευγάρι ακούει τις προτροπές του περιβάλλοντος:

-Τι γίνεται; Δεν θα κάνετε ένα παιδάκι; Γιατί καθυστερείτε;

Ολοι σχεδόν από όσους προτρέπουν το ζευγάρι χρησιμοποιούν αυτή τη φράση και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Γιατί ακόμη και οι ίδιοι που προτρέπουν το ζεύγος να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο τρέμουν στην ιδέα της συμβουλής τους. Ετσι λένε:

-Δεν θα κάνετε ένα παιδάκι;

Μα δεν πρόκειται απλά για ένα παιδάκι. Αλλά για έναν άνθρωπο. Απλά η λέξη παιδάκι ακούγεται χαριτωμένη και ανώδυνη. Κάτι σαν την λέξη “τιμούλα” που χρησιμοποιούν οι πωλήτριες όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει η πελάτισσα τα πανάκριβα παπούτσια της.

Δεν πρόκειται λοιπόν απλά για ένα “παιδάκι” αλλά για έναν άνθρωπο. Αν για να εξηγήσουμε την δημιουργία του ανθρώπου κάποιοι χρειάστηκε να εφεύρουν τον Θεό αντιλαμβάνεστε ότι το να φέρεις στον κόσμο έναν άνθρωπο προυποθέτει μια θεική διάσταση που δεν έχουμε πεισθεί ότι την διαθέτει το νιόπαντρο ζεύγος Μπάμπης-Σούλα.

Ο Μπάμπης-Σούλα λοιπόν με τις προτροπές του περιβάλλοντος φέρνουν στην Ελλάδα έναν άνθρωπο, ο οποίος με το καλημέρα σχεδόν περνάει την οδυνηρή παγανιστική διαδικασία της βάπτισης στον ωκεανό της ηλιθιότητας, της ανοησίας, και της αφασίας ενός καθυστερημένου λαού.

Χωρίς να δίνουμε δεκάρα για το γεγονός ότι και κάποιοι άλλοι βλαμμένοι λαοί βαπτίζουν τα παιδιά τους με παρόμοιο τελετουργικό θα σταθούμε στο γεγονός της ύπαρξης της Εκκλησίας.

Πόσο βλαμμένος πρέπει να είναι ένας λαός που επιτρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσά τους μαυροφορεμένα σκιάχτρα (παπάδες, αρχιεπίσκοποι, κλπ) που υποδύονται τους διαμεσολαβητές του Θεού χωρίς ο Θεός (εάν υπάρχει) να τους έχει δώσει καμμία άδεια ή εξουσιοδότηση γι΄αυτό.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι στις περισσότερες Εκκλησίες του κόσμου τα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα είναι η 2η φύση τους για να μην πούμε η κυρίαρχη.

Οι Μπάμπης-Σούλα λοιπόν φέρνουν έναν άνθρωπο στην Ελλάδα για τον οποίο μία από τις πρώτες παραστάσεις θα είναι οι ιερείς. Καθώς ο άτυχος απόγονος του Μπάμπης-Σούλα μεγαλώνει τίποτε γύρω του δεν του διδάσκει την αξία της πειθαρχίας, της χρήσιμης γνώσης, της επιμονής, της αέανης προσπάθειας, της αξιοποίησης του μυαλού αλλά και του σώματος.

Καθώς ο απόγονος Μπάμπη-Σούλας μεγαλώνει διαπιστώνει ότι κάποιες από τις κυρίαρχες “ιδεολογίες” της κοινωνίας στην οποία μεγαλώνει είναι το αούα, το αραλίκι με τους κολλητούς στα καφέ, το ότι από την στιγμή που τον έφεραν στον κόσμο οι πάνσοφοι Μπάμπης-Σούλα οφείλει το κράτος και η κοινωνία να του βρουν δουλειά, να τον προικίσουν με μόνιμο μισθό και πάει λέγοντας.

Από τα μπαλκόνια των δημαγωγών πολιτικών αρχίζει πολύ νωρίς να ακούει υποσχέσεις για δουλειές, αυξήσεις μισθών, συντάξεων και πάει λέγοντας.

Αποτέλεσμα οι απόγονοι του Μπάμπης-Σούλα να εκπαιδεύονται στην κυρίαρχη ιδεολογία του αούα που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία.

Δηλαδή επειδή ο Μπάμπης-Σούλα έκαναν την μαλακία να φέρουν εξίσου οξυδερκείς με τους ίδιους απογόνους θα πρέπει το κράτος (δηλαδή οι υπόλοιποι βλαμμένοι φορολογούμενοι) να αναλάβουν να τους εξασφαλίσουν τα προς το ζειν.

Επειδή όσο πιο βλαμμένοι είναι δύο νιόπαντροι στην Ελλάδα με τόση μεγαλύτερη ευκολία φέρνουν στον κόσμο οξυδερκείς ανθρώπους σαν και δαύτους μπορείτε να αντιληφθείτε γιατί μιλάμε για έναν βλαμμένο, ανοργάνωτο, απείθαρχο και κατσιαπλιά λαό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι λαοί είναι καλύτερης ποιότητας. Δεν αναλύουμε αυτό στο άρθρο που διαβάζεις αλλά τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας.

Μα καλά θα μας πείτε, εάν δεν κάνει κανείς παιδιά πως θα συνεχίσει να υπάρχει ο κόσμος;

Κατ΄αρχήν ο κόσμος είναι ένα μεγάλο εμπόλεμο μπουρδέλο οπότε και να χαθεί δεν θα νιώσει μοναξιά ο μεγαλοδύναμος.

Το να κάνει παιδιά το κάθε ηλίθιο ζεύγος του πλανήτη είναι ρυπογόνο και επιβαρυντικό για την ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν γεννάνε ανθρώπους στην Ελλάδα που πρόκειται για ένα καθυστερημένο κράτος-αούα.

Πάμε παρακάτω. Κατά τη γνώμη μας δικαίωμα στην απόκτηση των παιδιών θα πρέπει να έχουν οι άριστοι-όχι οι πλούσιοι για να μην μας κατηγορήσετε για ρατσισμό. Οι άριστοι ανάμεσά μας θα πρέπει να “παίρνουν” την άδεια να αποκτούν παιδιά. Εκείνοι οι γονείς που μέσα στο περιβάλλον του γενικότερου αούα και λαικισμού που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία (στην προκειμένη περίπτωση), έχουν την δυνατότητα να διδάξουν τα παιδιά τους την σημασία της πειθαρχίας, της προσπάθειας, της αξίας της γνώσης, της φροντίδας του μυαλού και του σώματος.

Επειδή μάλιστα η Κολομβία των Βαλκανίων δεν πρόκειται να πάψει ποτέ να είναι ένα μπουρδέλο θερινής αφόδευσης των υπολοίπων λαών του πλανήτη, καλό είναι να αποκτούν παιδιά εκείνοι που έχουν συγγενείς ή τη δυνατότητα να τα στείλουν να σπουδάσουν και να μεγαλώσουν σε πιο πειθαρχημένες και σοβαρές κοινωνίες.

Διαβάστε εδώ πως τα κατάφερε για παράδειγμα η γιατρός κ. Ολγα Οικονομίδου που εργάζεται στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Θέλουμε να πούμε πως αν αυτός ο λαός (από τον “τελευταίο” πολίτη ως τον πρωθυπουργό) είχε διδαχθεί την αξία της πειθαρχίας, της οργάνωσης, της αέναης προσπάθειας, την αξία της γνώσης, της φροντίδας του μυαλού και του σώματος κατά την γνώμη μας ο Αγγελος και ο Δημήτρης δεν θα έπεφταν στην Ενέδρα των Τούρκων.

Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μετά την αιχμαλωσία των παιδιών υπήρξε διαταγή ώστε τα περίπολα να αποτελούνται από τουλάχιστο 6 άνδρες.

Παρότι η αιματοβαμμένη ιστορία του προβληματικού λαού είναι γεμάτη με διδάγματα που ποτέ δεν τα λάβαμε υπόψη μας δεν θα ανατρέξουμε στο βαθύ παρελθόν: Οταν πρόσφατα οι Τούρκοι επιχείρησαν να σου βουλιάξουν ένα σκάφος του Λιμενικού στα Ιμια, όταν προκάλεσαν ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό, όταν στην επέτειο των Ιμίων απέκλεισαν τον Ελληνα υπουργό Αμυνας από το να πετάξει στεφάνι στη περιοχή, δεν είναι δυνατόν στον Εβρο που Ελληνες και Τούρκοι στρατιώτες βρίκονται σε απόσταση αναπνοής, να υπάρχουν περίπολα δύο ανδρών-λιγότεροι δηλαδή από όσους μαζεύονται για να πάνε σε καφετερία στο Μπουρνάζι.

Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις την γνώση και την πειθαρχία να αντιληφθείς να σημάδια και τα μηνύματα. Δεν είναι δυνατόν σαν λαός να είμαστε σε τόση αφασία.

Γι΄ αυτό κατά τη γνώμη μας ευθύνεται το γεγονός ότι ο πάσα ένας βλαμμένος Μπάμπης-Σούλα φέρνουν παιδιά στην Ελλάδα που δύσκολα θα καταφέρουν-μέσα σε τέτοιο περιβάλλον- να μην είναι βλαμμένα. Φυσικά δεν θα μιλήσουμε για τις πολλές πιθανότητες (σύμφωνα και με τα στατιστικά στοιχεία) που έχει ένας άνθρωπος να νοσήσει από σοβαρές ασθένειες (καρκίνο, καρδιά, κλπ) πριν καταλήξει με αλτσχάιμερ στα γεράματα.

Μα θα μας πείτε, πως εάν δεν γεννάνε οι Μπάμπης-Σούλα θα μικρύνει η Ελλάδα και θα εξαφανισθεί από το χάρτη.

Το αντίθετο, θα σας απαντήσουμε. Οπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο για τη χώρα από το να έχουν δικαίωμα να φέρνουν ανθρώπους στη χώρα αυτή εδώ, οι Μπάμπης-Σούλα των οποίων οι απόγονοι είναι οι κατσιαπλιάδες που μας κυβερνάνε σήμερα, χθες και από τότε που δημιουργήθηκε το κράτος των κατσιαπλιάδων.

Το Ισραήλ που έχει το μέγεθος της Πελοποννήσου είναι πανίσχυρο και κανείς δεν τολμά- χωρίς κόστος- να στήσει ενέδρα τους πολίτες του.

Μόνο που εδώ, στην Κολομβία των Βαλκανίων, με το που γεννιέται κανείς έχει πέσει ήδη στην Ενέδρα…

 

 

 

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top