Σέρρες : Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμμα

DSCN0668-1021x580.jpg

Επιτέλους, μετά από χρόνια ταλαιπωρίας των οδηγών, ξεκινούν  τα έργα αντικατάστασης του οδοστρώματος του τμήματος του δρόμου Χριστός – Σιδηροκάστρου την Κάθετο της Εγνατία Οδού Θεσσαλονίκης – Προμαχώνας.

Όπως είπε μιλώντας, σήμερα το πρωί,  στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης το απόγευμα αναμένεται να υπογραφή η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που είναι η Εγνατία ΑΤΕΒΕ.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ και αφορά την αντικατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα της Καθέτου της Εγνατίας Χριστός – Σιδηροκάστρου, περίπου 16 χιλιομέτρων, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους τέσσερεις μήνες. Από το Σάββατο το πρωί έχει τοποθετηθεί η σχετική σήμανση στο λωρίδα με κατεύθυνση Σιδηροκάστρου – Χριστός.

Το κομμάτι του δρόμου έχει ταλαιπωρήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων και μεγάλων φορτηγών και νταλικών που κινούνται στην Εγνατία Οδό, που ενώνει την χώρα μας με την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη μέσω του Τελωνείου του Προμαχώνα. Σε πολλές περιπτώσεις, λόγω του άθλιου οδοστρώματος,  αυτοκίνητα και φορτηγά έχουν υποστεί ζημιές.

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top