ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών : Βουλγαρίδης , Φωτίου και Τρέντσιος για το ψηφοδέλτιο

-ΚΙΝΑΛ-ΣΕΡΡΩΝ.jpg

Με αφορμή δημοσίευμα πανελλαδικής εφημερίδας για τα ονόματα που παίζουν για το ψηφοδέλτιο του κινήματος Αλλαγής στις Σέρρες . Να σας πω καταρχήν οτι ο κ Πασχάλης Τόσιος θα είναι πιθανότατα εντός ψηφοδελτίου αφού θα εκπροσωπήσει την συνιστώσα του ΚΙΔΗΣΟ ( βέβαια ενδιαφέρον υπάρχει και από τον κ Πουλτουρτζίδη ) .Για τον κ Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου ( κρατήστε μικρό καλάθι ) .

Τώρα σε ότι αφορά την στελέχωση  του ψηφοδελτίου  στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα του πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ Φωτίου Ευάγγελου . Το ερώτημα βέβαια είναι αν θέλει να ασχοληθεί .

Πιέσεις ασκούνται στον περιφερειακό σύμβουλο κ Χρήστο Βουλγαρίδη με τον ίδιο να μην Ανοίγει τα χαρτιά του ακόμη .Επίσης στα πλαίσια της γενικής ανανέωσης σε πρόσωπα .Δύο ονόματα που παίζουν δυνατά είναι των νεολαίων κ Τρέντσιου και Λαμπριανίδη .  

Σε οτι αφορά τις γυναίκες ανοιχτή πρόταση υπάρχει για την πρώην γραμματέα κ Κέλυ Βαλταδώρου με την ίδια να δείχνει αφοσιωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις . Ακόμη είναι η προερχόμενη από τον χώρο της εκπαίδευσης κ Καφετζή Κατερίνα . η κόρη του πρώην δημάρχου Σιντικής κ Καρύδα .

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top