ΕΕΠΣ Σερρών : Σάκης Τερζής και Κωστής Σιδηρόπουλος το δίδυμο στις μικτές ομάδες

22549919_821349984705438_5989218738359578800_n.jpg

Ο Σάκης Τερζής είναι ο νέος προπονητής των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η Ένωση ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του όπως και των συνεργατών του που θα είναι ο Γιώργος Κομσής που θα είναι ο επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα φυσικής κατάστασης και ανάλυσης αγώνων και ο φυσικοθεραπευτής ΒSs Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος. Μάλιστα οι δύο τους θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

 

Σίγουρα η επιλογή του Σάκη Τερζή για τη θέση του προπονητή δείχνει τη βαρύνουσα σημασία που δίνει και φέτος η Ε.Π.Σ. Σερρών στις Μικτές ομάδες, οι οποίες έχουν να επιδείξουν μεγάλες επιτυχίες στο πρόσφατο και το μακρινό παρελθόν, αφού ο Σερραίος τεχνικός έχει την εμπειρία να επιλέξει και να διαχειριστή ένα ρόστερ στο οποίο θα βρίσκονται τα μεγαλύτερα ταλέντα του Νομού Σερρών. Σημαντικό και η παρουσία δύο συνεργατών επιστημόνων στο χώρο του ποδοσφαίρου που μπορούν με τις γνώσεις τους και την κατάρτιση τους να συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Σερρών:

«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ με απόφασή του βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τερζή Αθανάσιο για την Προεπιλογή Εθνικών Ομάδων ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ (μικτές) για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών καλωσορίζει στους αθλητικούς της κόλπους, τον πολύ έμπειρο και ικανό προπονητή κ. Τερζή Αθανάσιο, κατόχου πτυχίου UEFA B΄, με πολυετή εμπειρία στα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών, προπονητή στις ακαδημίες ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2005 έως 2012 καθώς και υπεύθυνος και προπονητής στις ακαδημίες Κ-20 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ τωρινή F.C. SERRES από το 2012 έως 2015. Επίσης η Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ ευχαριστεί του δύο συνεργάτες του προπονητή, κ.Κομσή Γεώργιο και Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο οι οποίοι εθελοντικά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αναλυτικά: α) Δρ.ΚΟΜΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: -Επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα φυσικής κατάστασης και ανάλυσης αγώνων. -Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης προπονητικής αθλημάτων. -Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου.

 

β)ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Φυσικοθεραπευτής ΒSs -Υπεύθυνος ζητημάτων αποκατάστασης και πρόληψης καθώς και αξιολόγησης σωματομετρικών χαρακτηριστικών. -Mέλος του επιστημονικού τμήματος των τμημάτων υποδομής της F.C.BARCELONA (F.C. BARCELONA Hub). -Πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής της FIFA medicine. -Συνεργάτης των Τμημάτων Υποδομής F.C. BAYERN MUNICH και της INTER F.C.».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΤ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top