ΚΕΔΗ Σερρών :Διευκρινήσεις Βασίλη Τερζή

-λήψης-27-960x540.jpg

Διευκρινήσεις για την ανάρτηση

ΚΕΔΗ Σερρών : 11.952 ευρώ σε εξωτερικό συνεργάτη για την διοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης.

Δίνει με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΗ Σερρών κ Βασίλης Τερζής .Να πούμε οτι τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος σχετικά με τους όρους της σύμβασης είχαν επισυναφθεί στο τέλος της ανάρτησης αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος ο σχετικός σύνδεσμος δεν ανοίγει

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ ΤΕΡΖΗ

 

 

Θέμα: Απάντηση σε ηλεκτρονική καταχώρηση

 

Καλό μήνα και καλή δύναμη.

Με αφορμή την ανάρτησή σας στη 1 Σεπτεμβρίου 2018, στο blog serresbomb, για το ποσό των 11.952 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, που αφορά στη διοργάνωση της 16ης «Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης», σας παραθέτουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες – υποχρεώσεις που αναλαμβάνει να καλύψει ο ανάδοχος σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση.

 

ΟΜΑΔΑ Β: Ορχήστρα

H ορχήστρα θα αποτελείται τουλάχιστον από 8 οργανοπαίχτες παραδοσιακής μουσικής και θα περιλαμβάνει τα εξής μουσικά όργανα: κλαρίνο, βιολί και τρομπέτα, λαούτο και τραγούδι, ακορντεόν και γκάιντα, κρουστά (νταούλι, ντέφι, τουμπερλέκι) επιπλέον λύρα ποντιακή, λύρα κρητική, ζουρνά 1ο και ζουρνά 2ο. Το ανωτέρω μουσικό σχήμα είναι για 4 εμφανίσεις με ρεπερτόριο που θα καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων της παραδοσιακής μουσικοχορευτικής εκδήλωσης των συμμετεχόντων συλλόγων καθώς και δύο γλέντια την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

 

ΟΜΑΔΑ Γ: Υλοποίηση εκδηλώσεων

  1. Διατροφή-Πρωινό:

Πρόκειται για πρωινό για 420 άτομα και θα περιλαμβάνει:

Ενδεικτικά θα περιλαμβάνει μία γάλα κακάο μικρή συσκευασία ή χυμό 250 ml και ένα μπουρέκι σφολιάτα ή μία τυρόπιτα κουρού σε κάθε άτομο για τις ημέρες 7 και 8 Σεπτέμβρη 2018.

  1. Αναμνηστικά:

Πρόκειται για 30 αναμνηστικά που θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους. Θα περιλαμβάνουν υφαντή χειροποίητη παραδοσιακή ποδιά, διαστάσεων 17cmX25cm,τοποθετημένη σε κορνίζα, διαστάσεων 43cmΧ 35cm,στην οποία θα υπάρχει στο κάτω μέρος χώρος για πλακέτα, διαστάσεων 21cmX5cm, για χάραξη του λογότυπου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και στοιχείων της 16ης «Πανελλήνιας χορευτικής Συνάντησης».

  1. Εκτυπώσεις

Το έντυπο υλικό για τις ανάγκες των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει:

Βεβαιώσεις συμμετοχής:Εκτύπωση 30 βεβαιώσεων συμμετοχής που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες χορευτικούς συλλόγους.

Banner για την Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση:Εκτύπωση 5 banner διαστάσεων 3m x 0.90m για την Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση.

Αφίσες για την Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση:Εκτύπωση 100 αφισών διαστάσεωνΑ3 για την Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση

Προσκλήσεις: Εκτύπωση 60 προσκλήσεων για την εκδήλωση.

  1. Βιντεοκάλυψη της εκδήλωσης:

Περιλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση ολόκληρης της εκδήλωσης και τις τέσσερις ημέρες από 6 έως και 9 Σεπτεμβρίου 2018, από την έναρξη έως και το πέρας της κάθε βραδιάς. Επίσης το μοντάζ κάθε ημέρας και την παράδοση ολόκληρου του υλικού (αυτούσιου και μονταρισμένου) στην Επιχείρηση (Κ.Ε.ΔΗ.Σ) εντός 10 ημερών.

  1. Λοιπές δαπάνες διοργάνωσης εκδήλωσης:

Περιλαμβάνουν την παρουσίαση της εκδήλωσης από έμπειρο παρουσιαστή/τρια, την προβολή της εκδήλωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επίβλεψη και το συντονισμό της εκδήλωσης από προσωπικό του Αναδόχου (τουλάχιστον 4 άτομα) καθώς και την ασφάλιση των μουσικών -καλλιτεχνικών συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

 

Επειδή δεν κατέστη δυνατό να ανοίξω την απόφαση από το δικό σας Blog και με την πιθανότατα και άλλοι αναγνώστες να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα σας αποστέλλω συνημμένα τη σύμβαση ανάθεσης εκτέλεσης του έργου.

 

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

Βασίλης του Νικολάου Τερζής

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top