Νέο site για τις Μαύρες Σελίδες του Σύριζα από την ΝΔ

201507-diapragmateusi.jpg

Το σάιτ περιέχει, όπως τονίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περισσότερα από 100 αδιάψευστα ντοκουμέντα που πιστοποιούν τα ψέματα και οι αυταπάτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι το υλικό του site είναι πρωτότυπο και σκοπίμως δεν υπάρχουν σχόλια ή αξιολογικές κρίσεις, κι αυτό γιατί τα γεγονότα μιλούν ούτως ή άλλως από μόνα τους.

«Έχει δε ενδιαφέρον ότι η ομάδα που εργάστηκε για να το ετοιμάσει βρέθηκε πραγματικά προ εκπλήξεως, όταν συνειδητοποίησε πόσα πολλά τελικά είναι τα ψέματα αυτής της κυβέρνησης, οι αντιφάσεις της, οι αυτοαναιρέσεις της, οι διαψεύσεις της, οι γκάφες της και βέβαια η καθολική ανικανότητά της να διαχειριστεί ακόμη και ζητήματα ήσσονος σημασίας. Αν δεν ήταν τραγικά για την χώρα όσα περιλαμβάνει το site, θα μπορούσε να είναι χιουμοριστικό: Κάνουν τόσα πολλά λάθη, με τέτοια συχνότητα, και επιδεικνύουν τόσο θράσος για να τα καλύψουν, που είναι πραγματικά αδύνατον να τα συγκρατήσει κανείς στη μνήμη του».

 

 

Στο μεταξύ όπως μεταδίδει ο lykavitos.gr νευρική κρίση προκάλεσε στο Μαξίμου το αποτέλεσμα μεγάλης δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη.

Η διαφορά που καταγράφεται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ (με αναγωγή των αναποφασίστων) είναι τεράστια και φτάνει στις 17 ποσοστιαίες μονάδες!

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό 22% και η Νέα Δημοκρατία 39%.

Όπως αντιλαμβάνεστε το παραμύθι για έξοδο από τα μνημόνια δεν πέρασε.

Το μόνο που κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να συσπειρώσει τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δραματική πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος αποδίδεται στις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση χαρακτηρίζει εγκληματικούς τους χειρισμούς από τις κρατικές υπηρεσίες και τους αρμόδιους υπουργούς.

Η φωτιά στο Μάτι είχε σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων να πάρει οριστικό διαζύγιο από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρεί την κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί στοιχειώδεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να προστατεύσει τη ζωή των πολιτών.

Οι πολίτες είναι επίσης εξοργισμένοι με το σόου που έδωσαν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί μπροστά στις κάμερες, ενώ γνώριζαν για τους νεκρούς.

Για τη διαχείριση της ακατάσχετης αιμορραγίας ψηφοφόρων που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αποφασίστηκε πορεία προς τον λαό με παρουσία του πρωθυπουργού σε κάθε νομό της χώρας, ενώ παράλληλα θα επιχειρηθεί με την σκανδαλολογία και τις διαρκείς επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία να πολωθεί το πολιτικό κλίμα.

Στρατηγικός στόχος του Μαξίμου είναι μέσα από μια μετωπική σύγκρουση με την αντιπολίτευση να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει ένα ποσοστό πάνω από το 20% για να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι.

 

 

 

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top