Δήμος Σιντικής : Έναρξη αναβιωτικής περιόδου

3_17.jpg

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 θα γίνει συγκέντρωση όλων των μελών της Ομάδας Ιστορικής Αναβίωσης «Γ.Δουράτσος Δκτης ΡΟΥΠΕΛ» του Πολεμικού Μουσείου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ» στο θερινό Καφέ «ΙΓΚΟΥΑΝΑ» !!!

Για την πετυχημένη μέχρι τώρα πορεία της Ομάδας μας αλλά και για τις μελλοντικές πετυχημένες παρουσίες μας εκτός του καφέ θα υπάρξει και μαγκάλι με συνοδεία ζωντανής μουσικής (με ένα θερμό ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη του Καφέ και μέλος μας Νίκο Χριστοδούλου για την συνδρομή του)!!!

Κανονιστε το πρόγραμμά σας ώστε να είμαστε όλοι παρόντες!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη για την προσπάθεια που κάνατε, παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε και δεχόμαστε…Ανταποκριθήκαμε όμως όλοι μας στο πνευμα της Ομάδας μας αναβιώνοντας το Έπος της Μάχης των Οχυρών της Γραμμής Μεταξά δίνοντας το πνευμα του πατριωτισμού και της ενότητας της Ελλάδας μας!!!

Υπενθυμίζω ότι η Ομάδα μας με 65 μέλη είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και από τις λίγες στον κόσμο που χρησιμοποιεί αυθεντικά κειμήλια των γεγονότων που αναπαριστά και αναβιώνει και ειδικά τα όπλα είναι τα ίδια που πολέμησαν στην μάχη του ΡΟΥΠΕΛ το 1941.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top