ΤΕΙ Σερρών : Μέχρι 2.000 ευρώ έφτανε η ταρίφα του ¨¨φακελάκια ¨¨καθηγητή

8bc4050e367ea84ce32334629c9d2c60_XL.jpg

Η σύλληψη του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών ανοίγει από χθες στόματα που έμεναν κλειστά από φόβο. Φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και γονείς που καλούνταν να πληρώσουν για να ξεμπερδέψουν από εκείνον, λύνουν τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν. Τα όσα καταγγέλλουν προκαλούν σάλο στην πόλη και όχι μόνο.

Ο «φακελάκης» όπως ήταν το παρατσούκλι του 59χρονου καθηγητή, ακολουθούσε παντού και πάντα την ίδια μεθοδολογία. Για να περάσει κανείς το μάθημά του, είτε έπρεπε να πληρώσει, είτε να δουλεύει δωρεάν σε φροντιστήριο συμφερόντων του, είτε – αν μιλούσαμε για φοιτήτρια – να καταλήξει στο κρεβάτι του.

Μάλιστα το “φακελάκι” το έπαιρνε συγκεκαλυμμένα, καθώς είχε ως συνεργούς δυο καθηγητές σε φροντιστήρια, ο ένας ιδιοκτήτης, προκειμένου να κατευθύνει προς τους “κολλητούς” του, τους φοιτητές που είχε φροντίσει να αποτύχουν στο μάθημά του και έτσι να τσεπώνουν από κοινού το παραδάκι.

Πατέρας φοιτήτριας: Του έδωσα 2.250 ευρώ από τη σύνταξη

Πατέρας φοιτήτριας που έπεσε στα δίχτυα του καθηγητή μιλάει στο NewsIt.gr. Όπως καταγγέλει, ο 59χρονος την έκοβε συνεχώς σε 9 μαθήματα και έτσι κλήθηκε να πληρώσει. Αν και συνταξιούχος βρήκε τα 2.250 ευρώ που ζητούσε ο κατά τα άλλα εκπαιδευτικός και του τα έδωσε.

«Μετά το παιδί μου θα περνούσε και λευκή κόλλα να έδινε. Ο καθηγητής της είχε προτείνει να βγούνε πριν του δώσει τα χρήματα αλλά το παιδί μου αρνήθηκε. Στη συνέχεια την έκοβε συνεχώς. Έπρεπε να πληρώσουμε και αυτό ήταν κοινό μυστικό».

Πηγή: newsit.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top