ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2018 : Οι Συριζαίοι το γλεντάνε

43466822_215160_n.jpg

Tα πλουσιόπαιδα του Σύριζα όπως ο Παπαδημούλης και ο Σκουρλέτης (οι πιο φτωχοί είναι ο Αλέξης και η Περιστέρα) κατέβηκαν στο λαό τους αφού πάρκαραν σε μεγάλη απόσταση τις λιμουζίνες τους. Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2018 «Ταξίδι #3: Φτιάχνουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε» έλαβε χώρα στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη) μέχρι και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου – Χορηγοί επικοινωνίας, ήτα η «Αυγή» το «Κόκκινο» και το Left.gr.

Eδώ έδωσαν το παρόν ο Αλέξης και η Περιστέρα οι οποίοι δεσμεύθηκαν στα φρικιά που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ πως όταν κρατικοποιήσουν τις τράπεζες θα τους μοιράσουν τα μετρητά που θα βρουν στα ταμεία τους. Οπως και νάχει οι Συριζαίοι και οι ψηφοφόροι τους το γλέντησαν για τα καλά. Τι ανάγκη έχουν άλλωστε; Δείτε μοναδικές φωτό>

Οπως διαβάζουμε στον Left>Μια ξεχωριστή στιγμή το βράδυ του Σαββάτου η παρουσία μεταναστών, μεταξύ των οποίων και δύο από του τρεις ψαράδες που διέσωσαν πυρόπληκτους στο Μάτι. Επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ και συνομίλησαν με βουλευτές, βουλεύτριες, τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το 3ο Φεστιβάλ Σπούτνικ, σημείωσε: «Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μία πολιτιστική ομπρέλα κι ομπρέλα αλληλεγγύης (δώστα όλα σύντροφε) που έχει μέσα πολλά στέκια αλληλεγγύης πανελλαδικά, πολλά στέκια πολιτιστικά, και δραστηριοποιούνται εντός τους πληθώρα πολιτιστικών ομάδων και μεγάλη μερίδα κόσμου, που έχουν δώσει μία ξεχωριστή χροιά στην πρωτοβουλία έξω από τα στενά όρια που μπορεί να βάζει μία κομματική νεολαία». Και πρόσθεσε: «Το φεστιβάλ έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, κυρίως από τον νέο κόσμο, όπου συμμετέχει μέσα σε ό,τι κάνουμε και δημιουργεί κι ο ίδιος, και νομίζω προσπαθεί με αρκετή επιτυχία να τα αναδείξει αυτά και τα αναδεικνύει, σε μεγάλο βαθμό, με πολλές εκφάνσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας». «Παράλληλα έχουμε τις πολιτικές εκδηλώσεις όπου θέλουμε να αναδείξουμε ζητήματα τα οποία πιστεύουμε ότι αφορούν περισσότερο τη νέα γενιά, επομένως όλα αυτά νομίζω ότι συνθέτουν ένα πλαίσιο πολιτικής αλληλεγγύης και πολιτισμού για το φεστιβάλ μας και φέτος και κάθε χρόνο βλέπουμε ότι πηγαίνει καλύτερα κι έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο και κυρίως από μεγάλη μερίδα της νέας γενιάς», κατέληξε ο Σ. Αλεξίου.

https://kourdistoportocali.com

 

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top