Πέτρος Αγγελίδης : Έστειλα τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ , στο ΚΑΠΕ

-66.jpg

Επιστολή έλαβαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Σερρών από το ΚΑΠΕ . Η επιστολή αφορούσε το θέμα της λήψης δανείου για την αντικατάσταση των λαμπτήρων στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του δήμου Σερρών . Πέρα από το ότι στην επιστολή δίνονται μια σειρά εξηγήσεις για τον τρόπο και την διαδικασία δημοπράτησης του έργου .Εντύπωση προκάλεσε οτι γίνεται αναφορά στα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε το θέμα της λήψης του δανείου .Και μάλιστα υπάρχει η σημείωση οτι όποιος ισχυρίζεται ανυπόστατα πράγματα πιθανόν να αντιμετωπίσει τις όποιες ποινικές ευθύνες προκύπτουν . Την απορία για το ποιος μπορεί να ενημερωσε το ΚΑΠΕ για τα όσα λέχθηκαν στην συνεδρίαση ήρθε να απαντήσει ο δήμαρχος Σερρών κ Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το θέμα αποκάλυψε οτι το ΚΑΠΕ ζήτησε να σταλούν τα πρακτικά της συνεδρίασης .Σημειώνοντας βέβαια οτι ήταν ήδη ενημερωμένοι .

Βέβαια εγώ δεν θα υιοθετήσω το σχόλιο κακεντρεχών οι οποίοι θυμίζουν οτι στην επίμαχη συνεδρίαση ο δήμαρχος πολλές φορές ζήτησε επιτακτικά να γραφούν στα πρακτικά οι απόψεις όσων διαφωνούσαν .

Βέβαια να πούμε οτι εστάλησαν τα πρακτικά είναι ανευ λόγου αφού είναι δημόσια έγγραφα και όποιος θέλει μπορεί να τα βρει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top