Δήμος Νέας Ζίχνης : Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος

-evima.jpg

Τον ίδιο είναι αλήθεια ότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά γνώριζα καλά και πριν πολλά χρόνια τον πατέρα του, μιας και είχε διατελέσει πρόεδρος στο χωριό του, την Μυρίνη….Ο κ. Πολυμέρης στις τελευταίες εκλογές δεν τα πήγε και πάρα πολύ καλά, μιας και εξελέγη μόλις έβδομος από το Δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Ζίχνης με μόλις 541 σταυρούς…. Πολλούς περισσότερους ψήφους πήραν από τον σημερινό δήμαρχο από το Δημοτικό Διαμέρισμα της Αλιστράτης η κ. Βαβλιάκη και ο κ. Βουβούσης, αλλά και άλλοι έξη από το Δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Ζίχνης.. Μόνο που ούτε ο κ. Φιλίππου , ούτε ο κ.Τσιτσιλίδης, που πήραν περισσότερους ψήφους, θέλησαν να διεκδικήσουν την θέση του Δημάρχου, εκτός από τον κ. Δημήτρη Ντώνε, που εκλέγετε δημοτικός σύμβουλος νομίζω από την εποχή του κ. Χατζησπύρογλου….

Παρόλα αυτά στην ψηφοφορία ο κ.Ντώνες πήρε μόλις δύο ψήφους, ενώ ο κ. Πολυμέρης πήρε δώδεκα ψήφους, ενώ είχαμε ένα λευκό και ένας σύμβουλος δεν προσήλθε στην ψηφοφορία. Τι σημαίνει αυτό;…

Καταρχήν ότι ο κ. Πολυμέρης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος από τον συνδυασμό Αγωνιστική Δύναμη στον οποίο ηγέτης ήταν ο κ.Δαιρετζής. Και κατά δεύτερον ο νέος ηγέτης θα είναι στην ίδια λογική και σχέση με τον Μιχάλη Τζελέπη, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, … μιας και ο νέος Δήμαρχος είναι ξάδελφος της γυναίκας του κ.Τζελέπη. Κατά βάση δηλαδή ο νέος δήμαρχος θα περπατήσει στα χνάρια του Ανδρέα και θα πρέπει ο ίδιος να αποδείξει στην πράξη, τις όποιες θέσεις και σκέψεις, αλλά πάνω από όλα τις …ικανότητές ..

O κ. Πολυμέρης έγινε γνωστός στο Παννελλήνιο όταν στην εκλογή του για την Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ν.Ζίχνης , συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Συμβουλίου, δεδομένου ότι έλαβε και τους είκοσι δύο (22) ψήφους

Άρα οι σταυροί και η απολυτότητα, ήταν αποτέλεσμα συμφωνίας και όχι οποιασδήποτε …ικανότητας! Σωστά;…

Στα αρνητικά του νέου Δημάρχου είναι ότι κατάγεται από ένα πολύ μικρό χωριό, όπως η Μυρίνη που μπορεί να δώσει ελάχιστους ψήφους και στα θετικά το νεαρό της ηλικίας του, που αν μη τι άλλο του δίνει «αέρα» για το μέλλον….

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top