Η ανανέωση της ΝΔ έρχεται!

i-ananeosi-tis-nd-erxetai.jpg

ÂÏÕËÇ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁÔÉÊÅÓ ÄÇËÙÓÅÉÓ ÔÇÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Μιας και είναι Χριστούγεννα και το κλίμα είναι… χαλαρό θα σας γράψουμε ένα άρθρο που έχει πολύ παραμύθι, έτσι για να γελάσει το χειλάκι σας και να πείτε. «Υπάρχουν και χειρότερα;» Και μην ξεχνάτε. Είναι η εποχή των… Καλικάτζαρων και από τέτοιους η ΝΔ έχει ένα σωρό.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Μεϊμαράκης επικρατεί στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου και πρέπει να σχηματίσει την ηγετική του ομάδα, την ομάδα που θα διεκδικήσει την εξουσία και αργότερα θα σχηματίσει και κυβέρνηση. Μια σκιώδη κυβέρνηση δηλαδή που θα φιλοδοξεί να κατατροπώσει τον Τσίπρα, αφού πρώτα πείσει τον κόσμο ότι η ΝΔ άλλαξε και μπορεί να μείνει στην εξουσία για πολλά χρόνια, αλλάζοντας βεβαίως και την Ελλάδα.

Θα είναι λοιπόν αρχηγάρα ο Βαγγέλας που με τα γνωστά γαλλικά του θα τους έχει όλους σούζα. Στο μαντρί και όποιος κουνηθεί θα τρώει τα γ…σταυρίδια του και θα κάθεται στη θέση του.

Ποιοι στηρίζουν λοιπόν τον Μεϊμαράκη και θα πάρουν υψηλές θέσεις στο νέο καθεστώς που θα στηθεί στη Συγγρού;

Πρώτος – πρώτος ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης που όπου βρεθεί και όπου σταθεί ρίχνει και έναν… ύμνο για τον μεγάλο αρχηγό. Μιας και δεν είναι βουλευτής, αφού ο κόσμος τον έστειλε στον πάγκο, θα γίνει ο νέος γραμματέας του κόμματος. Θα αναλάβει και τα οργανωτικά βεβαίως για να.. συνεχίσει το καταστροφικό έργο του Παπαμιμίκου.

Ποιοι άλλοι θα γίνουν πρωτοκλασάτα στελέχη του Βαγγέλα; Θα επιστρέψει π.χ. ο Ρουσσόπουλος και θα πάρει ενεργό ρόλο στα επικοινωνιακά. Έρχεται με φόρα και ο Αντώναρος ενώ θα ακολουθήσει και ο… Διόσκουρος του Βαγγέλα, ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Στο πλάι του αρχηγού θα είναι η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Γιώργος Βλάχος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Θανάσης Μπούρας, ο Μάριος Σαλμάς, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Κώστας Τασούλας, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κακλαμάνης και βεβαίως ο Νίκος Δένδιας και η Ντόρα η εξερευνήτρια.

Α, μην ξεχάσουμε τους κολοσσούς Ανδρέα Λυκουρέντζο και Δάνη Τζαμτζή ο οποίος θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα γυρίσει από το χωριό του να υπηρετήσει την πατρίδα.

Όλοι οι παραπάνω, όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση (άμποτε που λέει και ο λαός) θα πάρουν υπουργικές θέσεις. Η Ντόρα αντιπρόεδρος ή υπουργός Εξωτερικών, ο Ανδριανός στο Μαξίμου που το ξέρει καλά, ο Αντώναρος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Καλαφάτης στο Μακεδονίας – Θράκης, ο Τζαβάρας στο υπουργείο Πολιτισμού, ο Κακλαμάνης στο Υγείας, ο Λυκουρέντζος στο Εσωτερικών, μπορεί και ο Βουλγαράκης στο Δημόσιας Τάξης. Γιατί όχι και ο Γιακουμάτος στο Εμπορίου, ο Βλάχος στο υπ. Οικονομικών, ο Σαλμάς στο Υγείας και αν χρειαστεί για να σώσει την εκπαίδευση θα πάει ο Ευρυπίδης στο Παιδείας.

Αγαπητοί Νεοδημοκράτες σας θυμίζει τίποτε όλο αυτό το κυβερνητικό σχήμα; Ποιος μένει για να είναι το ίδιο με την περίοδο 2004-2009; Μα φυσικά ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλογοσκούφης. Ποτέ δεν είναι αργά για την επιστροφή και των δύο.

Η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται. Η σκιώδης κυβέρνηση που θα στήσει ο Βαγγέλας έρχεται για να σαρώσει τα πάντα. Με τον πυρσό πάντα για έμβλημα, με τη Ρηγίλλης έδρα άιντε να φωνάξουμε όλοι «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία».

Η παράταξη της αστικής τάξης, που θα έρθει να σώσει τη χώρα από την αριστερή λαίλαπα είναι εδώ με τον Μεϊμαράκη αρχηγό. Για σκεφτείτε τους στην οικογενειακή φωτογραφία στο Ζάππειο. Υπάρχει λόγος να την κάνουν; Ας πάρουν μια από το 2004 και καθάρισαν.

Ο κόσμος προχωρά, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. Τα κόμματα είναι διαλυμένα, ο κόσμος απαιτεί αλλαγές, ανανέωση προσώπων και ιδεών αλλά η ΝΔ βρίσκεται τουλάχιστον 11 χρόνια πίσω.

Τι να πει κανείς; Αν στις 10 Γενάρη ο κόσμος επιλέξει τον Βαγγέλα απλά θα αποδείξει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ως τραγωδία και ως φάρσα. Και μπορεί ο καραμανλισμός να απέθανε, αλλά οι καραμανλικοί θα συνεχίσουν να ελέγχουν το κόμμα. Και σε 100 χρόνια από τώρα.

Αλλά όπως είπαμε στην αρχή πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη φάρσα. Οι καλικάτζαροι εξαφανίζονται σε λίγες ημέρες.

antinews.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top