Νέος Σκοπός Σερρών .Χριστούγεννα στην Πλατεία Τριήμερες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

1SERRES-SKOPOS-20151223.jpg

«Χριστούγεννα στην Πλατεία» του Νέου Σκοπού, με Τριήμερες εκδηλώσεις που ξεκίνησαν

την Τρίτη  το πρωί και  διήρκεσαν  μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν  κάλαντα από το Δημοτικό Σχολείο Νέου Σκοπού και κουκλοθέατρο για τα παιδιά, τα οποία είχαν τα ευκαιρία να κατασκευάσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια και να κάνουν face painting. Παράλληλα, υπήρχε προσφορά εδεσμάτων από τον Σύλλογο Γυναικών και από τοπικές επιχειρήσεις.

Οι εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  με τη συνδρομή τοπικών φορέων όπως τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ορφέα”, τον Σύλλογο Γυναικών, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

«Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις εκδηλώσεις, τόσο για τους μικρούς μας φίλους, όσο και για τους μεγάλους. Είναι εκδηλώσεις που προσπαθούμε να κάνουμε θεσμό, τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για όσους θέλουν να μας επισκεφθούν. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, υγεία και να περάσει καλά τις γιορτινές αυτές ημέρες», δήλωσε ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος του Νέου Σκοπού, Χρήστος Χαμάλης.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάναν δράσεις για τα παιδιά, με κατασκευή γλυκισμάτων και ανάγνωση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, αλλά και μπαλέτο και συναυλίες.

«Η συμμετοχή είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη. Ευχαριστούμε τους δασκάλους και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση και εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλον τον κόσμο», δήλωσε η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Ελευθερία Σοφίτση.

Σημαντική είναι και η συμβολή της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας “ΔΟΞΑ”, η οποία διοργανώνει γλέντι την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων, διοργανώθηκε  ένα μεγάλο γλέντι . Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλές γιορτές σε όλους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γκαβανόζης, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Νέου Σκοπού.

e-simerini.com

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top