Σέρρες : Ημερίδα για την Προστασία των παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου

-28.jpg

“O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, θέλοντας να αναδείξει ένα αρκετά σοβαρό θέμα όπως είναι η ασφάλεια και ο εθισμός στο διαδίκτυο, πήρε την πρωτοβουλία διοργάνωσης ημερίδας στις 14 Νοεμβρίου, στα Αστέρια και ώρα 19:00, σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών, την Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών Νομού Σερρών και την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών, με θέμα την «Προστασία των παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου». Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η κινητοποίηση γονέων και εκπαιδευτικών πάνω σε ένα θέμα που μας απασχολεί συνεχώς “

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία του Προέδρου Βάιου Κοφίτσα Συλλόγου Καθηγητών Πληροφορικής Ν.Σερρών σε συνέντευξη που παραχώρησαν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο.
Ο κος Κοφίτσας Βάιος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στα οφέλη της ημερίδας λέγοντας τα εξής: 
“Ως κεντρικό ομιλητή της διοργάνωσης θα έχουμε τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κο Αθανάσιο Χαλκιά και την ψυχολόγο Αστυνόμο Α’, κα Γιώτα Παρασκευά. Τα θέματα που θα αναλύσουν οι ομιλητές είναι τα εξής:
• Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο.
• SOCIAL MEDIA και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής 
δικτύωσης.
• Εγκληματικότητα και διαδικτυακή νομοθεσία.
• CYBER BULLYING :Τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας 
• Εθισμός στο διαδίκτυο
Η ημερίδα εστιάζει στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των γονέων σε ένα θέμα που χρίζει σωστούς τρόπους προσέγγισης. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.”
Ακολουθεί το πρόγραμμα της Ημερίδας 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top