Δήμος Βισαλτίας : Εθελοντική αιμοδοσία από τους Βισάλτες του ΠΑΟΚ

45882961_2094708890594055_3820450719203328_n.jpg

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο κέντρο υγείας της Νιγρίτας θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Φίλων  ΠΑΟΚ Βισαλτες Στην αιμοδοσία θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

 Η πρόσκληση του συλλόγου αναφέρει.

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΒΙΣΑΛΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο εθελοντισμός ,μια κίνηση ανθρωπιάς, η εθελοντική αιμοδοσία ,ένα κίνημα ζωής (με μια φιάλη αίματος σώζεται τουλάχιστον μια ζωή).

Η προσφορά του Έλληνα εθελοντή αιμοδότη, είναι τεράστια. Προσφέρει το αίμα του για να συνεχίσει να υπάρχει το μέγιστο δώρο της ΖΩΗΣ.

Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι η μεγάλη πρόκληση για τα Ελληνικά δεδομένα γιατί: τις αιμοδοτικές ανάγκες της χώρας μας καλύπτουν οι εθελοντές αιμοδότες σε ποσοστά 40% περίπου, ενώ μεγάλη ποσότητα εισάγεται από την Ελβετία.

Η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και καθ΄ όλα υγιεινή. Ας βάλουμε ένα στοίχημα με τον εαυτό μας, κι ας γίνει ο καθένας μας μπροστάρης της ενημέρωσης, δίνοντας αυτός το αίμα του για τον πάσχοντα συνάνθρωπό του. Ας γίνουμε όλοι εθελοντές αιμοδότες 

δείχνοντας έμπρακτα την ανθρωπιά, την αγάπη αλλά και την δύναμη της ψυχής μας δηλώνοντας ένα μεγάλο παρών στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις : ‘9 Δεκεμβρίου, 9π.μ-1μ.μ στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας’

ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Με εκτίμηση

Υπεύθυνοι αιμοδοτικού τμήματος

ΓΚΟΤΣΗΣ ΖΗΣΗΣ-ΠΕΓΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑ«

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top