Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Δριμύ κατηγορώ στην Δημοτική αρχή από τον Βύρωνα Μπάλτσιο

-27.jpg

 Δριμύ κατηγορώ κατά της δημοτικής αρχής του δήμου Εμμανουήλ Παππά από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο κ Βύρωνα Μπάλτσιο ο οποίος σε ανοιχτή του επιστολή προς τους δημότες αναφέρει οτι <<
Η μέχρι τώρα έρευνα έχει καταδείξει απογοητευτικούς δείκτες στα περισσότερα χωριά του Δήμου και είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η φθίνουσα πορεία ενώ ο Δήμος μας διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, άξιους ανθρώπους, και νεολαία που ξεπερνά σε προσόντα πολλούς δήμους της χώρας.>>

 

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ ΜΠΑΛΤΣΙΟΥ

 

 

 

Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι,

Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί, επέλεξα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά στις εκλογές της 19ης Μαΐου 2019 και θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφαση αυτή και εδώ.

Την απόφασή μου αυτή επηρέασαν καθοριστικά η υφιστάμενη κατάσταση, το νέο θεσμικό πλαίσιο – πρόκληση και η πεποίθηση ότι έχω τη δύναμη και την ικανότητα να αναλάβω ευθύνες που θα οδηγήσουν τον τόπο μας ένα βήμα παρακάτω.

Τα τελευταία χρόνια που βρέθηκα στα φοιτητικά έδρανα, μου δόθηκε η δυνατότητα να έχω στενή επαφή με τη νέα γένια και με τις επιστημονικές μεθόδους έρευνας και επεξεργασίας δεδομένων, τις οποίες αξιοποίησα στο δήμο μας.
Η μέχρι τώρα έρευνα έχει καταδείξει απογοητευτικούς δείκτες στα περισσότερα χωριά του Δήμου και είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η φθίνουσα πορεία ενώ ο Δήμος μας διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, άξιους ανθρώπους, και νεολαία που ξεπερνά σε προσόντα πολλούς δήμους της χώρας.
Επιθυμώ βαθιά να συνεργαστούμε, να αντιστρέψουμε το κλίμα απαισιοδοξίας και να βελτιώσουμε τους δείκτες ποιότητα ζωής των δημοτών δημιουργώντας από κοινού προοπτική για το αύριο. Η αυτοδιοίκηση μπορεί να καθορίσει το μέλλον μιας περιοχής αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση, σχέδιο και άνθρωποι που θα αναλάβουν ανιδιοτελώς την ευθύνη του τόπου.
Εμείς, οι συνοδοιπόροι με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ», σε λίγο καιρό θα θέσουμε υπόψη σας την πρότασή μας. Κατά την οριστικοποίησή της, θα δεχτούμε με χαρά τις καλόπιστες προτάσεις των δημοτών, καθώς αποτελεί πολιτική μας θέση η συγκρότηση πνεύματος συνεργασίας, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής και τις προοπτικές όλων μας.
Η πρόταση μας είναι αυστηρά αυτοδιοικητική, απαλλαγμένη από κάθε λογής κομματική ή προσωπική ιδιοτέλεια. Κοινό μας όραμα είναι η προκοπή του τόπου και η ανατροπή των επικίνδυνα αρνητικών δεικτών, ιδίως αυτών που καταγράφουν τη δυσάρεστη δημογραφική πραγματικότητα.
Από το άμεσο βήμα που μου δίνει αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καλώ με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς κάθε καλοπροαίρετο πολίτη σε συνεργασία, χωρίς όρους και προαπαιτούμενα.
Σας ευχαριστώ πολύ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top