Δήμος Σερρών : Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων υπόγειων κάδων

47681615_10213673081804780_9189557935427026944_n.jpg

Σε τρία επιλεγμένα σημεία της πόλης των Σερρών τοποθετούνται  οι πρώτοι υπόγειοι συμπιεζόμενοι διπλοί κάδοι.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Σερρών για την αναβάθμιση της καθαριότητας και της αισθητικής της πόλης των Σερρών, οι συμβατικοί κάδοι του κέντρου της πόλης σταδιακά θα αντικατασταθούν με βυθιζόμενους κάδους, ένας δίπλα στο Κρόνιο και οι υπόλοιποι έναντι υπόγειου πάρκινγκ και Ερμού_Τσαλδάρη.

Δείτε τη ανακοίνωση στο facebook του αντιδήμαρχου Καθαριότητας Παντελής Χράπας:

Μετά από έναν χρόνο και διαδικασίες διεθνούς διαγωνισμού παραλάβαμε τρεις υπόγειους συμπιεζόμενους διπλούς κάδους και θα τοποθετηθούν αύριο Δευτέρα σε τρία επιλεγμένα σημεία της πόλης για να βελτιωθεί η αισθητική και να λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων στους πεζόδρομους.

Ο πρώτος θα τοποθετηθεί δίπλα στο Κρόνιο και οι επόμενοι έναντι υπόγειου πάρκινγκ και Ερμού_Τσαλδάρη. Έρχονται και άλλοι τέσσερις γύρω στον Μάρτιο. Ο Δήμος Σερρών Με συνέπεια οργανώνει την υπηρεσία καθαριότητας και αλλάζει την αισθητική του Δήμου σε όλους τους τομείς.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Η χρήση των υπόγειων κάδων:

Ο χρήστης τοποθετεί τα απορρίμματα στις ειδικές θύρες εισαγωγής απορριμμάτων που βρίσκονται πάνω από το έδαφος.

Η διαδικασία της αποκομιδή τους:

Το τμήμα του συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων που βρίσκεται υπόγεια ανυψώνεται και όταν έρθει στο επίπεδο του εδάφους πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων από το συνεργεία καθαριότητας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top