Από την Αντζελα στον εθνικό διαμελισμό

IMG_9846-1024x768.jpg

H Αντζελα Δημητρίου ανέλαβε να τραγουδήσει τον προεκλογικό ύμνο του Σύριζα σε στίχους του Τάσου Κουράκη. Η απευθείας ανάθεση στην Αντζελα έγινε από τον θρυλικό Μανόλο Πετσίτη. Η καταιγίδα Πετσίτη έχει αφήνει άλαλα τα σκληροπυρηνικά τρολ του Σύριζα καθώς διαπιστώνουν ότι έχει ματώσει ο κώλος τους στην καρέκλα και την οθόνη του υπολογιστή για 3 κι 60 ενώ ο Μανόλο Πετσίτης μπορεί να κουβαλάει στο σακάκι του και 1000 πεντακοσάυερα για φιλοδωρήματα στις λουλουδούδες.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Μετά βέβαια και τις αποκαλύψεις για τον περίφημο Μανόλο η ταλαίπωρη Περιστέρα δεν μπορεί να εξακολουθήσει να ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία.

Δυστυχώς και την κυβέρνηση πήρε και την Νοτοπούλου έκανε υπουργό και ένα σκασμό Πετσίτηδες ξαμόλυσε εδώ κι εκεί ως βαποράκια του χρήματος.

Αλήθεια, ρε συ Περιστέρα, αυτό είναι το αριστερό όραμα; Και εδώ που τα λέμε γύρευε που θα καταλήξει η ιστορία καθώς ο οξυδερκής Μητσοτάκης παρέα με τον Αυγενάκη προετοιμάζουν την σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου.

Η Κολομβία των Βαλκανίων και ο βλαμμένος λαός της έχουν να ζήσουν ακόμη πολλές υπέροχες στιγμές ώσπου να διαμελισθεί από τους Τούρκους και τους Αλβανούς. Ηδη οι Τούρκοι ετοιμάζουν στρατιωτική βάση στην κατεχόμενη Κύπρο αντί να αποσύρουν τα στρατεύματά τους. Στο κάτω κάτω δεν έχουν πλέον να υπολογίζουν στην ένταξή τους σε μια διεφθαρμένη γραφειοκρατική Ευρώπη που ανέχθηκε το εγχώριο αμεταρρύθμιστο πελατειακό κράτος. Το να υπάρχουν λοιπόν διεφθαρμένοι κυβερνώντες σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που βρίσκεται διαχρονικά σε εμπόλεμη κατάσταση είναι λογικό να αποτελεί θέμα εθνικής επιβίωσης-τίποτε λιγότερο.

Η διαφθορά, η διαπλοκή, οι μιζαδόροι οδήγησαν στην χρεοκοπία και η χρεοκοπία θα οδηγήσει σε εθνικές απώλειες ειδικά με φόντο μια ευτελισμένη ανυπόληπτη διαπλεκόμενη Ευρώπη. Γι΄αυτό λοιπόν οι Πετσίτηδες και όσοι τους χειρίζονται με κάθε τρόπο εγκληματούν σε βάρος της εθνικής ακεραιότητας. Το δυσάρεστο είναι η απραγία και η αφασία ενός λαού που αποδέχεται ευνουχισμένος τη μαύρη μοίρα του χαζεύοντας τους Πετσίτηδες να ξεφτιλίζουν κάθε έννοια κράτους…

 

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top