Σέρρες :Οικιακή βοηθός ….. Κόντεψε να ¨¨σηκώσε騨 και το σπίτι

-66.jpg

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Τρίτης 28χρονη, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είχε καταφέρει να αφαιρέσει μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι 38χρονης στις Σέρρες, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών την συνέλαβαν, τη στιγμή που είχε κλέψει 1.000 ευρώ ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και ένα αντικλείδι δωματίου της οικίας που χρησιμοποίησε.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα κόσμημα τα οποία είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από το σπίτι της 38χρονης.

Σύμφωνα με καταγγελία της 38χρονης η οικιακή βοηθός από τις αρχές του 2017 και τμηματικά είχε καταφέρει να αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 91.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και την παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή για κακουργηματική κλοπή κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα.

Σε δηλώσεις, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης συνεχάρη τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, που κατάφεραν να συλλάβουν την 28χρονη.

Πηγή: Thestival.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top