Απόλλων Παραλιμνίου : Αη Βασίλης ο Λιάρας

3b218c12d612ab1f1cf2eecd3bf6bbec_L.jpg

Τρίποντο για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που ξεμπλέκει από πιθανά σενάρια υποβιβασμού και πλέον έχει την ευχέρεια να κοιτάξει τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας . 

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

 

2′ Γκολ με την έναρξη του αγώνα. Κακό ξεκίμημα για τους Ξανθιώτες με τον Λιάρα να ανοίγει το σκορ βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Ασπίδα Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1.

3′ Ας πάμε στην εντεκάδα της Ασπίδας αφού μας πρόλαβε το γρήγορο τέρμα. Δεμένικος, Σαββόγλου, Ζώτος Μερακλής, Χριστοφορίδης, Νταμπανλής, Δογανίδης, Παπαδόπουλος, Κυριαζίδης, Πεντεζίδης, Κατσής.

5′ Επιβεβαιώνονται αν και νωρίς τα προγνωστικά των στοιχηματικών που έβλεπαν ξεκάθαρο φαβορί τους Σερραίους με απόδοση 1,50, έναντι 3,70 της ισοπαλίας και 6.20 της νίκης της πρωταθλήτριας ομάδας της Ξάνθης.

15′ Παραμένει το προβάδισμα των Σερραίων.

33′ Μέτριος αγώνας με την Ασπίδα να μην μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Απόλλωνα.

40′ Με τα τωρινά δεδομένα ο Απόλλωνας φτάνει τους 17 βαθμούς ενω η Ασπίδα μένει στους 10.

45′ Ημίχρονο στην Ξάνθη. Δυστυχώς το προβάδισμα των Σερραίων παραμένει. Αποτέλσμα ημιχρόνου Ασπίδα Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1.

46′ Έναρξη β’ μέρους

66′ Δεν έχει αλλάξει κάτι με την Ασπίδα να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να απειλήσει τον Σερρίιο κίπερ.

83′ Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις καθυστερήσεις.

93′ Λήξη αγώνα. Δεν τα κατάφερε η Ασπίδα και πλέον το όνειρο παραμονής για αυτήν και τους Κόσμιο και Εθνικό Αλεξανδρούπολης δυσκολεύει αφού το Παραλίμνιο ξέφυγε πολύ. Τελικό αποτέλεσμα Ασπίδα Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνιου 0-1

 

 http://www.thrakisports.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top