ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ :Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

48361828_1481568291988032_6451980213709438976_n.jpg

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών διοργανώνει την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Πολιτεία των Ευχών», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2019, στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής παρουσίασαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε συνέντευξη που παραχώρησαν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Ο κ. Αγγελίδης καλώντας μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν την “Πολιτεία των Ευχών” είπε τα εξής:

«Η φετινή Πολιτεία είναι ανανεωμένη και  πιο λαμπερή, για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στους Σερραίους πολίτες και όχι μόνο. Η φετινή διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα πραγματοποιηθούν δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τοπικά μουσικά σχήματα, νεανικές και σχολικές μπάντες και χορωδίες, σχολές χορού, παραδοσιακοί σύλλογοι, σχολεία, κέντρα ξένων γλωσσών, Dj, κουκλοθέατρα, Φορείς των Σερρών και πολλές παράλληλες δράσεις εντός και εκτός της Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας, συνθέτουν και φέτος ένα παραμυθένιο σκηνικό.Για πρώτη φορά φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων θα πραγματοποιηθεί εκτός Πολιτείας, σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, προκειμένου να συμβάλλουμε στο εορταστικό κλίμα και να ενισχύσουμε με τον τρόπο μας την κίνηση στην αγορά των Σερρών».

O Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα το οποίο έχει ως εξής:

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top