Πέτρος Αγγελίδης : Ο Γιώργος Καπετάνιος διαστρέβλωσε τα όσα είπα

-88.jpg

Απάντηση στα όσα είπε ο Γιώργος Καπετάνιος

Καπετάνιος VS Αγγελίδη : Ο δήμαρχος δεν μπορεί να μετατρέπεται σε υβριστή των δημοτών

Δ΄΄ινει ο δήμαρχος κ Πέτρος Αγγρλίδης  ο οποίος κάνει λόγο για διαστρέβλωση των όσων είπε

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

 

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε τους πολίτες για αυτά που πραγματικά είπε ο Δήμαρχος Σερρών ο κ. Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα προς τα τοπικά ΜΜΕ και συνέχεια γνωστοποιούμε τη διαστρέβλωση που επιχειρείται από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Γιώργου Καπετάνιο, τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb,όσο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “ΔΙΚΤΥΟ” στις 19-12-2018, προκειμένου να πλήξει την τιμή και την υπόληψη του κ. Αγγελίδη.

Είπε ο κ. Αγγελίδης:
“ Oι καταγγελίες από κάποιους που λέγονται “ενεργοί πολίτες”, εγώ θα χρησιμοποιούσα τον όρο του κ. Χασαπίδη που τους ονομάζει “ενεργούς κοπρίτες”, αυτοί οι κύριοι μας πήγαν στον Εισαγγελέα γιατί ανακατασκευάσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Κρονίου, γιατί ξοδέψαμε λεφτά, ήταν τρύπιο, ο κόσμος διαμαρτυρόταν και σωστά, ανακατασκευάσαμε και μας πήγαν στον Εισαγγελέα.
Εδώ στην αίθουσα που βρίσκεστε , και γι αυτήν την αίθουσα μας πήγαν στον Εισαγγελέα οι “ενεργοί κοπρίτες”.
Αυτά πρέπει να λέγονται, είναι αλήθειες, πρέπει να ενημερώνεται ο σερραικός λαός”

Δηλαδή ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους πολίτες που κρύβονται πίσω από τον τίτλο “ενεργοί πολίτες” και όχι γενικά σε όλους τους πολίτες, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τα λεγόμενα του δημοσιογράφου. Οι ενεργοί πολίτες στους οποίους αναφέρθηκε ο κ. Αγγελίδης είναι εκείνοι οι οποίοι επιδίδονται σε ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Όχι σε όσους ασκούν κριτική, πράγμα το οποίο ο ίδιος επανειλημμένως έχει δηλώσει δημόσια ότι επιθυμεί.

Τι σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στον προσωπικό λογαριασμό του στο fb? Tα παρακάτω:
“Eνεργούς κοπρίτες” χαρακτήρισε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, τους πολίτες που ασκούν κριτική στη δημοτική αρχή.
Θαυμάστε λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί για όσους δεν τον λιβανίζουν. Ο δήμαρχος κύριε Αγγελίδη δεν μπορεί να μετατρέπεται σε υβριστής των δημοτών.
Ο tempora o mores….Που θα έλεγε και ο Κικέρων.”

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top