Π.Ε Σερρών : Υπογραφή σύμβασης για την μίσθωση μηχανημάτων για τον αποχιονισμό του εθνικού και του επαρχιακού δικτύου

48392467_1093398917499318_5093511431265976320_n.jpg

Στην υπογραφή της σύμβασης που αφορά στη «Μίσθωση μηχανημάτων για τον Αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την τριετία 2017-2019» προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών με την εργοληπτική εταιρία «Γκότσης Ε. Στέργιος».
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 633.000 ευρώ και συμπεριλαμβάνει :

-Εργασίες αποχιονισμού, αλατοδιανομής και απεγκλωβισμού οχημάτων

-Οποιεσδήποτε άλλες εργασίες κριθούν απαραίτητες για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο από τις χιονοπτώσεις.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών με τη συγκεκριμένη σύμβαση διασφαλίζεται η αντιμετώπιση προβλημάτων που τυχόν θα προκύψουν από ενδεχόμενη έντονη χιονόπτωση . «Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών είναι έτοιμη όπως κάθε χρόνο να αντιμετωπίσει ακραία καιρικά φαινόμενα. Επειδή όμως τα μηχανήματά μας (δύο ενεργά) δεν μπορούν να καλύψουν το τεράστιο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας σε περίπτωση έντονων χιονοπτώσεων που θα απαιτούν ταχείες παρεμβάσεις , ο υπερπλήρης εξοπλισμός του αναδόχου θα συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Γιάννης Μωυσιάδης.
Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Στέργιος Γκότσης δήλωσε πως η εταιρία που εκπροσωπεί είναι έτοιμη με όλο τον εξοπλισμό που διαθέτει να τεθεί στην υπηρεσία αποχιονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών , βάσει του υπηρεσιακού σχεδιασμού που υπάρχει.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top