Δήμος Σερρών : Πάρκινγκ για επισήμους

-28.jpg

Την ταλαιπωρία που υπέστησαν όσοι Σερραίοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του κολυμβητηρίου για να παραβρεθούν στην τελετή του αγιασμου των υδάτων εξαιτίας του κλεισίματος του παρακείμενου πάρκινγκ .Το οποίο προοριζόταν αποκλειστικά για τους επίσημους καυτηριάζει η κ Κατερίνα Θεοδοσέλη 

Διαβάστε τι έγραψε

 

 

Χθες, στην μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων πήγαμε, όπως και πολλοί άλλοι Σερραίοι, στον αγιασμό των υδάτων, που για την πόλη μας έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο! Φτάνοντας, και από συνήθεια δεκαετιών, βγάλαμε φλας να στρίψουμε αριστερά στο μεγάλο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου. Μας σταμάτησαν απότομα οι αστυνομικοί, οι οποίοι απαγόρεψαν τη διέλευση των οχημάτων των πολιτών στο πάρκινγκ, γιατί ήταν κρατημένο για τους επίσημους!!! Αναγκαστήκαμε λοιπόν όλοι οι δημότες να παρκάρουμε νόμιμα και παράνομα κατά μήκος του δρόμου, μέχρι την στροφή του Φούντα και να περπατήσουμε προς το κολυμβητήριο πάνω στο δρόμο, αφού το πεζοδρόμιο είχε παγωμένα νερά και χιόνια!
Έχει τόσους επίσημους ο Δήμος Σερρών που χρειάζονται όλο το πάρκινγκ του κολυμβητηρίου;
Επίσης, μ ενδιαφέρει να μάθω ποιοι πήραν αυτή την απόφαση, που, αν και δεν είναι σημαντική, δημιουργεί κακές εντυπώσεις στους Σερραίους δημότες.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και ο λόγος μου δεν είναι αντιπολιτευτικός. Νοιάζομαι για την πόλη μου και λόγω της ημέρας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια πολλά στους/στις εορτάζοντες/ζουσες!

Κατερίνα Θεοδοσέλη 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top