Δήμος Σιντικής : Ικανοποιημένος ο δήμαρχος από την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

NM.jpg

Σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα και επιφυλακή βρίσκονταν ο Δήμος Σιντικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν διάφορα ζητήματα από τα συνεχόμενα κύματα κακοκαιρίας, τα οποία έπληξαν τη χώρα και κυρίως την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλία και την Πελοπόννησο.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος, Φώτης Δομουχτσίδης, στο OTAVOICE, η δημοτική Αρχή αντεπεξήλθε πλήρως σε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως κανένα χωριό και οικισμός δεν αποκλείστηκε, όπως παραδέχεται και ο ίδιος με δηλώσεις του.

«Ο Δήμος συνεχίζει εντατικά το δημιουργικό του έργο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και το τελευταίο ευρώ προς όφελος των δημοτών! Η δημοτική αρχή αντεπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία λόγω στρατηγικού σχεδιασμού στα τέσσερα (4) κύματα χιονοπτώσεων και παρότι ήταν ο μοναδικός δήμος της Κεντρικής Μακεδονίας που είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ξεπέρασε τα προβλήματα χωρίς να αποκλειστεί ούτε ένα χωριό, κοινότητα ή οικισμός!» ανέφερε σχετικά.

Περισσότεροι δρόμοι στις γειτονιές με λάμπες LED

Μετά από σχετικές ενέργειες της σημερινής διοίκησης του Δήμου, ήδη στα στρατηγικά σημεία της πόλης χρησιμοποιείται τεχνολογία LED, κάτι που αναμένεται να επεκταθεί, πλέον, σε όλες τις γειτονιές προκειμένου να φωτίζονται καλύτερα, οικονομικότερα αλλά και περιβαλλοντικά φιλικότερα τα κοινόχρηστα σημεία: δρόμοι, πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές κτλ. Σχετικά με την εγκατάσταση led λαμπτήρων και τις κινήσεις που έχουν γίνει ο Δήμαρχος ανέφερε σχετικά στο OTAVOICE: «O Δήμος Σιντικής από το 2014 με ιδίους πόρους έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση  λαμπτήρων led με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχει αντικατασταθεί το 90% των λαμπτήρων!».

Τέλος, στο ερώτημα για το αν είναι έτοιμος για την «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Φώτης Δομουχτσίδης αρκέστηκε στο εξής: «Μένει να διαχειριστώ αν κατεβάσω δύο ή τρεις συνδυασμούς!».

Περδικίδης Βασίλειος

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top