Ψήφος εμπιστοσύνης… κι αποχαιρέτα την, την Μακεδονία που χάνεις

foto-ape-mpe_39.jpg

Ευελπιστούσαμε ότι στο τέλος τα δεξιά δεκανίκια λόγω πατριωτικών τύψεων θα έριχναν τον Τσίπρα μπας και σωθεί η Μακεδονία. Αντίθετα προτίμησαν να δώσουν το φιλί της ζωής στον μεγαλύτερο μειοδότη από σύστασης του ελληνικού κράτους, εξουσιοδοτώντας τον έτσι να προχωρήσει στην τελική φάση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας.

Βλέπετε τα οφίτσια και οι καρέκλες υπερτερούν της πατρίδας. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η δόξα είναι εφήμερη κι αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η ντροπή που πηγάζει από τον εθνομηδενισμό.

Τον Δαννέλη δεν τον κατηγορούμε, καθώς στόχος του ήταν να επιστρέψει στο πολιτικό του σπίτι. Άρα μπροστά στην αριστεροσύνη τι να φτουρήσει το συμφέρον της Ελλάδας.

Έτσι δεν είναι κύριε Ζουράρι που κι εσείς βάλατε την αριστερά πάνω από την πατρίδα;

Τουλάχιστον αυτοί μπορούν να επικαλεστούν και ιδεολογικούς λόγους. Οι γιαλαντζί δεξιοί άραγε τι μπορούν να επικαλεστούν που με την βοήθεια τους μπαίνει ταφόπλακα στο μέλλον της Ελλάδας; Τίποτα. Θα μείνουν στην ιστορία ως Εφιάλτες και Νενέκοι.

Για δεύτερη φορά… δεξιοί σώζουν το πολιτικό σαρκίο του Τσίπρα. Η πρώτη ήταν το μαύρο καλοκαίρι του 15’, όπου η τότε ηγεσία της ΝΔ κυριολεκτικά τον έσωσε από βέβαιο πολιτικό θάνατο και η δεύτερη χθες, όπου η καραμανλική Παπακώστα μαζί με τους δήθεν διαζευγμένους Ανελίτες έκαναν το γελαστό παιδί να χαμογελάσει πάλι και την Μακεδονία να κλάψει.

Τους συνιστούμε να απολαύσουν τα… προνόμια της προδοσίας όσο μπορούν καθώς το τέλος τους πλησιάζει. Κι όταν έρθει δεν θα τολμάνε να πάνε ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο μόνοι τους.

Αυτό το μέλλον προμηνύεται για την αφεντιά τους.

Ας πρόσεχαν. Είχαν την ευκαιρία να συνταχθούν με τους πατριώτες και προτίμησαν να πάνε με τους προδότες.

Ωστόσο, ποσώς ενδιαφερόμαστε τι θα απογίνουν τα δεκανίκια του Τσίπρα. Για την Μακεδονία καιγόμαστε. Δυστυχώς πολύ φοβούμαστε ότι μετά από την ψήφο εμπιστοσύνης στα γιουσουφάκια των κορακιών – αποικιοκρατών η παράδοσή της στους Σκοπιανούς είναι αναπόφευκτη.

Ας λένε οι αναλυταράδες ότι δύσκολα θα βρει τις απαιτούμενες ψήφους ο ολετήρας για να κυρώσει το όνειδος των Πρεσπών. Εκτιμούμε ότι ήδη τις έχει στο τσεπάκι του. Άλλωστε ο Θεοδωράκης τόσο στην ομιλία του όσο και στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, ξεδιάλυνε τις όποιες σκιές όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει στην ψηφοφορία. Επιπλέον, απ΄ ό,τι φαίνεται θα υπάρξουν και διαρροές από το ΚΙΝΑΛ. Συνεπώς, εκτός απροόπτου, καθάρισε ο λαοπρόβλητος. Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Ίσως αν η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνταν για να προκαλέσει πολιτικά τετελεσμένα, όπως προτείναμε επανειλημμένα, να υπήρχε κάποια ελπίδα για την Μακεδονία μας.

Τη στιγμή όμως που αποφάσισε να συμμετάσχει έμμεσα στην προδοσία φορώντας τον μανδύα του δήθεν μακεδονομάχου καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους… αποχαιρέτα την, την Μακεδονία που χάνεις.

Το μόνο που μας μένει πλέον είναι να πάμε στο συλλαλητήριο και να φωνάξουμε για τελευταία φορά, η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Διότι μετά από την ψήφιση του εκτρώματος ενδεχομένως να διώκεται και ποινικά.

Εδώ μας κατάντησαν!!!

Antinews

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top