Δήμος Σιντικής : Περίπατος ή εκλογικό ..θρίλερ ????

-97.jpg

Πολλοί οι διεκδικητές της δημαρχιακής καρέκλας στον δήμο Σιντικής . Αφού εκτός από τον σημερινό δήμαρχο κ Φώτη Δομουχτσίδη .Άλλοι τρεις και η υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ διεκδικούν θέση στις εκλογές του Μαίου .

 Ο νυν δήμαρχος κ Δομουχτσίδης δείχνει να διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων .

Ο κ Ζήσης Λούγγος μέχρι στιγμής φαίνεται να πείθει οτι είναι το αντίπαλο δέος στον δήμαρχο αφού έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση μεγάλου αριθμού υποψηφίων .Με το ερώτημα βέβαια να είναι τι θα παρουσιάσει στον πρώην δήμο Σιντικής που αποτελεί και το εκλογικό κάστρο του Φώτη Δομουχτσίδη .

Η κ όλγα Φυταγκουρίσδου προσπαθεί να ενώσει τις παρατάξεις τωνν κκ Δεμερτζή και Κοσμίδη .Χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής πράγμα που δεν τις επιτρέπει να βάλει ψηλά τον εκλογικό πήχη. 

Ερωτηματικό ο κ Ιωσηφ Παναγιωτι΄δής ο οποίος κινείται μεν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει απτα δείγματα του εγχειρήματος του .Αν και όπως σημειώνουν παράγοντες της περιοχής είναι  ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο Σιδηρόκαστρο στον Φώτη Δομουχτσίδη .

Τέλος η προερχόμενη από το ΚΚΕ υποψήφια θα κινηθεί με στόχο να εισπράξει στην κάλπη τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ στην περιοχή 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top