Σύριζα Σερρών : Η αντισυγκέντρωση παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μα

-110.jpg

Την εξαγγελία αντισυγκέντρωσης από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης” στην πόλη των Σερρών, με αφορμή την ομιλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, η εξαγγελία για αντισυγκέντρωση “παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας” και προσθέτει:

“Οι φασιστικές πρακτικές της στοχοποίησης βουλευτών, των βίαιων επιθέσεων και των αντισυγκεντρώσεων σε κομματικές εκδηλώσεις προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών”.

Ακόμη, τονίζει πως “ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν εκφοβίζονται από τους ακροδεξιούς τραμπούκους”.

Τέλος, καλεί όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει σαφείς αποστάσεις από -αντιδημοκρατικές- όπως αναφέρουν, ενέργειες.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η εξαγγελία αντισυγκέντρωσης της «Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης» για την ομιλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, στις Σέρρες, αυτήν την Παρασκευή, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας.

Οι φασιστικές πρακτικές της στοχοποίησης βουλευτών, των βίαιων επιθέσεων και των αντισυγκεντρώσεων σε κομματικές εκδηλώσεις προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν εκφοβίζονται από τους ακροδεξιούς τραμπούκους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας.

Οι δημοκρατικοί πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης θα απομονώσουν αυτές τις πρακτικές. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουμε από τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει σαφείς αποστάσεις από αντιδημοκρατικές ενέργειες και να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό και την πατριδοκαπηλία”.

 http://www.thestival.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top