ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ :Ραντεβού στην κάλπη

-10.jpg

 Παρούσα στις επερxoμενες δημοτικές εκλογές θα είναι η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ .Με δελτίο τύπου η δημοτική παράταξη χαρακτηρίζει ως ανυπόστατες τις φήμες για το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της 14χρονης παρουσίας της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ είναι η ουσιαστική και αποτελεσματική παρέμβαση στα πραγματικά προβλήματα των συνδημοτών μας.

Η παρουσία και η κατάθεση προτάσεων της κίνησής μας στο δημοτικό συμβούλιο κρίνεται από όλους και όλες θετική και εν πολλοίς καθοριστική.

Πολλά θέματα τα οποία ανέδειξε από την ίδρυσή της πριν 14 χρόνια η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ (όπως τα στρατόπεδα ως δημόσιος χώρος και η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής αξίας των κτηρίων τους, πεζοδρομήσεις του ιστορικού κέντρου, ποδηλατόδρομοι και ποδηλατοκίνηση, ζητήματα ανακύκλωσης κ.α.), αποτέλεσαν και αποτελούν ακόμη κεντρικά στοιχεία της σημερινής δημοτικής πραγματικότητας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ πορεύεται με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον Αντώνη Γεωργούλα που αναδείχθηκε μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες.

Τόσο τα μέλη όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Γιαννακίδης και Τάνια Γεωργούλα, συνεπείς στους στόχους και τις αρχές της Διάβασης Πεζών, συμμετέχουν και συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στον στόχο της επιτυχημένης εκλογικής παρουσίας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα, κάνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσοι στήριξαν τη ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ στα 14 χρόνια παρουσίας της και εξακολουθούν να πιστεύουν στις αρχές μας και σε μια ακηδεμόνευτη δημοτική κίνηση να δώσουν μαζί μας τον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο, σύμμαχο των πολιτών. Οι θέσεις μας παραμένουν αναλλοίωτες, το ίδιο και το σύνθημά μας– «μέσα από την συμμετοχή αλλάζουμε τον Δήμο».

Όλες οι άλλες φήμες και πληροφορίες που οι μονταζιέρες υπόγειων κομματικών και άλλων μηχανισμών διακινούν στα ηλεκτρονικά και μη ΜΜΕ ούτε την προσπάθεια μας θα σταματήσουν, ούτε την ενότητα της συλλογικότητας θα τάραξουν.  Απεναντίας, μας διασκεδάζουν και μας πεισμώνουν.

Ραντεβού, λοιπόν, στην κάλπη.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top