ΝΔ: Ο μεγαλύτερος χορηγός του Τσίπρα

nd-o-megaluteros-xorigos-tou-tsipra.jpg

Για ακόμα μία φορά, ο Τσίπρας μέσω των γνωστών μακιαβελικών του τακτικισμών κατάφερε να επιβιώσει. Φυσικά πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Καμμένο. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι στα μαχαίρια, αλλά το κακοστημένο έργο τους δεν πείθει κανέναν.

Κάλλιστα η οπερέτα που έχουν ανεβάσει το τελευταίο διάστημα θα μπορούσε να λέγεται «βοήθα με να σε βοηθώ να ανεβούμε το βουνό». Διότι αυτό αποδείχθηκε μετά από την έμμεση προσχώρηση κατόπιν δήλωσης (είδατε πως παίρνει εκδίκηση για το παρελθόν ο λαοπρόβλητος) των έξι πρόθυμων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, Τσίπρας και Καμμένος, έμειναν αμφότεροι ικανοποιημένοι. Ο ένας μπορεί να κυβερνάει άνετα με τους 151 κι ο άλλος να υποδύεται τον πολιτικό αρχηγό μέχρι νεωτέρας. Είναι προφανές ότι αυτή η πολιτική ντρίμπλα δεν θα πετύχαινε αν ο Καμμένος δεν χάριζε τους τέσσερις ανελίτες βουλευτές στον Τσίπρα. Ακόμη και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών αντιλαμβάνεται τους… αριβισμούς διάσωσης Αλέξη και Πάνου.

Κατά την άποψη μας ορθώς πράττουν. Άλλωστε η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Συνεπώς θα μηχανευθούν τα πάντα για να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος να τους σταματήσει. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη να μπει σφήνα στις καταστροφικές δολοπλοκίες τους.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις, με πρώτη τη ΝΔ που υποτίθεται ότι κάνει τα πάντα για να λυτρώσει τη χώρα από τους δυνάστες της, έχουν καταντήσει παρακολούθημα του Τσίπρα και της παρέας του. Άντε, για να είμαστε δίκαιοι, μόνο το ΚΚΕ διεξάγει έναν έντιμο αγώνα, αλλά οι σταλινικές του αγκυλώσεις δεν του επιτρέπουν να αποτελεί ελπίδα για τους Έλληνες.

Μόνο η ΝΔ θα μπορούσε να τους σταματήσει, αλλά βλέπετε στους κόλπους της έχει ριζώσει η θεωρία της αριστερής παρένθεσης. Δηλαδή, αφήνουμε τον Τσίπρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα, λέμε σε όλα όχι εκ του ασφαλούς, ενώ παράλληλα βγάζουμε «πύρινες» ανακοινώσεις και ζητάμε εκλογές προς άγραν ψήφων. Στο μεταξύ περιμένουμε με… ιώβεια υπομονή να σαπίσει το φρούτο για να έρθει η σειρά μας να κάτσουμε στις καρέκλες του Μαξίμου. Τί σημασία έχει αν ο Τσίπρας και τα τσιράκια του δίνουν γη και ύδωρ στα κοράκια για να παραμείνουν στην εξουσία; Τί σημασία έχει που αλυσόδεσαν οικονομικά την Ελλάδα μέχρι το 2060, που ξεπούλησαν την Μακεδονία και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την Θράκη, την Βόρεια Ήπειρο, την Κύπρο και το Αιγαίο; Σιγά, εμείς τα κάναμε;

Μάζι σας… σύντροφοι της Πειραιώς. Εξάλλου, όπως αναφέραμε η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Άρα όπως οι ολετήρες κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την εξουσία, επιτρέπεται και σε εσάς να κάνετε τα πάντα για να την κατακτήσετε.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Τσίπρας βγήκε πιο έξυπνος απ΄ ότι περιμένατε. Όχι μόνο δεν εξαερώθηκε πολιτικά όπως ποντάρατε, αλλά αποδείχθηκε αλεξίσφαιρος. Εκπληρώνει όλες τις απαιτήσεις των… συμμάχων μας κι αντί να ζημιώνεται, ενισχύεται. Την ίδια στιγμή σας εμπαίζει κλέβοντας την οικονομική σας στρατηγική (μείωση φόρων –εισφορών), αφού έχει καταφέρει να σας καταστήσει συνένοχους στα μάτια του λαού όσον αφορά την εθνική μειοδοσία. Μην μας πείτε ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν έχει πειστεί ότι το «Βόρεια Μακεδονία» ήταν διαπραγμάτευση κυβερνήσεων της ΝΔ. Και για κερασάκι στην τούρτα σας τρολάρει και με την σκανδαλολογία. Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών για την Novartis σας λέει, αλλά ετοιμάζεται να τους διαπομπεύσει στα δικαστήρια. Και πέρα από τις «πύρινες» ανακοινώσεις που λέγαμε δεν κάνετε τίποτα για να αμυνθείτε. Ίσως επειδή η νυν ηγεσία του κόμματος προτιμάει να βγουν στη φόρα οι σκελετοί από τις ντουλάπες των προηγούμενων ηγεσιών για ευνόητους λόγους. Ωραία. Η γκάφα με την δωρεά Μαρινάκη πως δικαιολογείται; Γιατί δεν γίνεται ο Τσίπρας να έχει κάνει σημαία του την διαπλοκή Μητσοτάκη – Μαρινάκη και η ΝΔ να την επιβεβαιώνει. Δεν νομίζετε;

Δυστυχώς… αδέρφια της Πειραιώς μάλλον δεν γνωρίζετε την σοφή ρήση ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα.

Την πατήσατε. Πήγατε για μαλλί και βγήκατε κουρεμένοι. Καταφέρατε να γίνετε έρμαια του Τσίπρα σερνόμενοι πίσω από την ολέθρια ατζέντα του. Και πολύ φοβούμαστε ότι θα σας συμπαρασύρει στον κατήφορό του.

Κατορθώσατε να επιβεβαιώσετε στον λαό ότι όλοι είναι ίδιοι. Είχατε την ευκαιρία να παραιτηθείτε ώστε να μπλοκάρετε το ξεπούλημα της Μακεδονίας και να πάρετε τον λαό μαζί σας, αλλά δεν το τολμήσατε. Αντίθετα προτιμήσατε να κινηθείτε στις ατραπούς της μικροπολιτικής. Κι αφήσατε τον Τσίπρα να ξεπουλήσει την Μακεδονία, για να μην αναγκαστείτε να την ξεπουλήσετε εσείς.

Και τον αφήνετε τώρα ανεμπόδιστο να ξεπουλήσει την Κύπρο και το Αιγαίο με απώτερο στόχο την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Κι όπως παρακαλούσατε να ξεπουλήσει την Μακεδονία ανοίγοντας σαμπάνιες όταν την παρέδωσε στους Σκοπιανούς, έτσι παρακαλάτε και τώρα να συμβεί με τα ελληνοτουρκικά.

Έννοια σας όμως, έχουν γνώση οι φύλακες.

Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε ότι με στημένες δημοσκοπήσεις θα επισκιάσετε τα πολιτικά σας τερτίπια και θα κοροϊδέψετε τον λαό για να σας δώσει την αναγκαία αυτοδυναμία.

Σύντομα θα το διαπιστώστε στις κάλπες. Εκεί που θα λάβετε κι εσείς τα επίχειρα της προδοσίας…

 

http://www.antinews.gr/

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top