Δήμος Σιντικής : ¨¨Πυρά ¨¨ Καρατζίκου κατά Φώτη Δομουχτσίδη

-22.jpg

 Τα βέλη του κατά του δημάρχου Σιντικής εξαπολύει ο πρόεδρος της τοπικής; κοινότητας Κερκίνης κ Θόδωρος Καρατζίκος με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να κηρύξει ανεπιθύμητους τους βουλευτές που ψήφισαν υπερ της συμφωνίας των Πρεσπών . όπως αναφέρει ο κ Καρατζίκος ο δήμαρχος είναι διπρόσωπος αφού την ίδια ώρα που δεν θέλει στον δήμο τους βουλευτές του Σύριζα ο ίδιος με το πρόσχημα το καλό του δήμου <<γλύφει >> όπως σημειώνει τους υπουργούς του Σύριζα

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΥ

 

 

 

« Ο διπρόσωπος δήμαρχος που άλλα ψηφίζει στο δημοτικό συμβούλιο με δώδεκα συμβούλους και έναν πρόεδρο και η οποία είναι γυναίκα και βρίσκεται εκεί γιατί την έχει βολέψει στα λουτρά Σιδηροκάστρου αλλά κατά τα άλλα τον πίεσαν όλοι οι πρόεδροι του δήμου Σιντικής μαζί και οι δημοτικοί σύμβουλοι να πάρει μια απόφαση ομόφωνη να θεωρήσει ανεπιθύμητους τους βουλευτές του νόμου Σερρών.
Και από την άλλη να κατεβαίνει στην Αθήνα και να γλύφει υπουργό του Σύριζα για τα δήθεν συμφέροντα του δήμου αλλά δυστυχώς όλα αυτά για το θεαθήναι!!! »

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top