Δήμος Νέας Ζίχνης : Υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Ντώνες

-λήψης-4.jpg

Την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες εκλογές στον δήμο Νέας Ζίχνης ανακοίνωσε ο κ Γιώργος Ντώνες . Ο κ Ντώνες μετά την αποχώρηση του δημάρχου Παναγιώτη Πολυμέρη θα ηγηθεί της παράταξης του αείμνηστου δημάρχου κ Ανδρέα Δαιρετζή

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΝΤΩΝΕ

Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές και γενικώς το όλο εκλογικό σύστημα μέσα στο οποίο αυτές θα διεξαχθούν, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πλέον, αυτό που περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται είναι η ανάγκη για τη σύναψη συμμαχιών, για τη σύνθεση απόψεων και για την εξασφάλιση συναίνεσης που θα επιλύσουν τα κάθε λογής προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες

Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να αποκτήσει πιο αναβαθμισμένο ρόλο, περισσότερο αυτόνομο και πάντως πιο ανεξάρτητο.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται δηλώνω «παρών» και καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δήμαρχου του Δήμου Νέας Ζίχνης ζητώντας την ψήφο και τη στήριξη των συμπολιτών μας.
Βασικός στόχος τόσο εμού όσο και των συνεργατών μου είναι να κινητοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να αξιοποιήσουμε ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, ανιδιοτελείς με διάθεση και θέληση, οι οποίοι θα προτάξουν το συλλογικό καλό και θα προσφέρουν στον τόπο μας, συνεχίζοντας την παρακαταθήκη και το έργο που άφησε ο αείμνηστος Ανδρέας Δαίρετζής.
Δεσμευόμαστε ότι, απαλλαγμένοι από ιδεολογικοπολιτικές προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, ακολουθώντας την οδό της συνέπειας, της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και με καθημερινή επαφή και διάλογο με τους πολίτες, θα δημιουργήσουμε ένα Δήμο, που αφενός θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών και θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και αφετέρου θα διαμορφώσει εκείνες τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και προοπτική.

Καλώ όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες να συστρατευτούν μαζί μας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας για να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο Νέας Ζίχνης με δημοκρατική διοίκηση και χωρίς αποκλεισμούς. Ένα Δήμο, που θα σέβεται και θα εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top