Επιμελητήριο Σερρών : Πρόσκληση Μέγκλα στον Αραχωβίτη

51730822_1919996888129562_2788688171842404352_n-1.jpg

Πρόσκληση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο


Αραχωβίτη να επισκεφθεί το Επιμελητήριο Σερρών, απεύθυνε ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα, παίρνοντας πρωτοβουλία ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών για την επίλυση αγροτικών ζητημάτων με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών…Ο κ. Μέγκλας μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί το εισόδημα των αγροτών και να στηριχθεί ο αγροτικός κλάδος. Τόνισε πως με τις διεθνείς τιμές των προϊόντων που είναι χαμηλές και το υψηλό κόστος παραγωγής ο αγρότης δεν μπορεί να ανταποκριθεί και να ανταπεξέλθει με αυτά τα δεδομένα. Τόνισε πως είναι απαράδεκτο να κλείνουν οι δρόμοι και επισήμανε την αναγκαιότητα να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων .

Ο κ. Αραχωβίτης δεν αρνήθηκε την πρόσκληση αντιθέτως είπε πως την Πέμπτη πιθανότατα προγραμματίζεται συνάντηση με τους αγρότες των μπλόκων και μετά θα δρομολογηθεί η επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο προσφάτως απέκτησε αγροτικό Τμήμα.

Ο κ. Μέγκλας συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπές στον οποίο επίσης απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί άμεσα το Επιμελητήριο Σερρών, στην οποία απήντησε θετικά ο Κουρεμπές και σήμερα αποστέλλεται επισήμως από το ΕΒΕΣ.


Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top