Δήμος Ν.Ζίχνης : Πίσω ο Πολυμέρης, Εμπρός ο Ντώνες !

cbvbvb.png

Πίσω από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Νέας Ζίχνης στις επικείμενες εκλογές του προσεχούς Μάη κάνει ο νυν Δήμαρχος της περιοχής, Παναγιώτης Πολυμέρης. Ο τελευταίος, ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση του εν λόγω Δήμου μετά τον αδόκητο θάνατο του αείμνηστου, Ανδρέα Δαϊρετζή, γνωστοποιεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ούτε θα ηγηθεί κάποιου άλλου συνδυασμού αλλά θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Ντώνε. «Η παράταξη θα συνεχίσει στον ίδιο βηματισμό που χάραξε ο αείμνηστος Ανδρέας Δαϊρετζής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Πολυμέρης, ο οποίος στη γραπτή του δήλωση επικαλείται «βαρύ επαγγελματικό φόρτο» αλλά και οικογενειακούς λόγους που δικαιολογούν τη μη κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης στις επερχόμενες εκλογές.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Πολυμέρη :

«Έπειτα από ώριμη σκέψη, θέλω να κάνω ευρύτερα γνωστό ότι για λόγους αμιγώς οικογενειακούς και επαγγελματικούς, αποφάσισα να μην κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές του Μάη στο Δήμο της Νέας Ζίχνης. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν καλά ότι οι απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μου καθώς και οι αυξημένες αντίστοιχες οικογενειακές είναι τέτοιες, που δεν μου επιτρέπουν να κατέλθω στον εκλογικό στίβο ως επικεφαλής, καθώς οι πάσης φύσεως απαιτήσεις που απορρέουν από τη θέση του Δημάρχου, απαιτούν εύλογα παραπάνω χρόνο ,που δυστυχώς εγώ αδυνατώ σε παρόντα χρόνο να εξεύρω. Κατόπιν όλων των παραπάνω και έπειτα από συλλογική συζήτηση και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και Συνεργάτες, αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχίσουμε ενωμένοι επιδεικνύοντας την ίδια πάντα αποφασιστικότητα και θέληση. Συνεχίζουμε την πορεία προς τις εκλογές του προσεχούς Μάη, με υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ζίχνης τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γεώργιο Ντώνε. Έναν άνθρωπο με γνώσεις και εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Ν. Ζίχνης, καθώς πέραν όλων των άλλων, διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος για οκτώ(8) χρόνια. Από τη δική μου πλευρά και προς αποφυγήν κάθε άλλης σκέψης , διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε ο δημοτικός μας συνδυασμός να βγει νικητής και ακόμη πιο ενδυναμωμένος στις εκλογές του Μάη.

Συνεχίζουμε την τιτάνια προσπάθεια, έχουμε ως γνώμονα το «καλό» και το «συμφέρον» των συνδημοτών μας και πάντα στοχεύουμε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων όσοι διαμένουν στους κόλπους του πανέμορφου Δήμου μας».

Παναγιώτης Πολυμέρης   – Δήμαρχος Νέας Ζίχνης       

Επιμέλεια : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσ/φος – Φιλόλογος)                                                                                                                

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top