Σέρρες : Απάντηση Κουρεμπέ στον Παρατηρητή

Documents.jpg

Να βάλουν στο όποιο δημοσιογραφικό σκεπτικό τους, την έννοια της στοιχειώδους δεοντολογίας και να θέσουν ως προτεραιότητα στο έργο τους, την ενημέρωση και όχι την μικροκομματική σκοπιμότητα.Καλεί Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Θεοφάνης Κουρεμπές, σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας «Καθημερινός Παρατηρητής» Σερρών δηλώνει τα εξής:

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχω μιλήσει με δημοσιογράφο της εφημερίδας αλλά και με την εκδότρια κα Φραγκεδάκη, εξηγώντας τους ότι η καθυστέρηση της πληρωμής οφείλεται σε διαδικαστικά θέματα εκτός ΕΛ.Γ.Α., ότι από πλευράς ΕΛ.Γ.Α. έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες καθώς και ότι η πληρωμή θα γίνει άμεσα τις επόμενες μέρες, για δικούς τους μικροπολιτικούς σκοπούς διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις στους αγρότες.

Η απώλεια δε της ψυχραιμίας και της κοσμιότητας που οφείλουν να έχουν όπως και ο καθένας που εκφέρει δημόσιο λόγο, είναι πρόδηλη της προσπάθειάς τους να ρίξουν λάσπη στον ΕΛ.Γ.Α. παραβλέποντας την αλήθεια και την ουσία. Κάτι που φαίνεται ευκρινώς από τους χαρακτηρισμούς  που μου απευθύνουν αλλά και από το γεγονός ότι δεν αναφέρουν πουθενά πως και τις δυο φορές που με κάλεσαν έδωσα απάντηση στα ερωτήματά τους, κάτι το οποίο τους έφερε σε δύσκολη θέση και τους προκάλεσε εκνευρισμό, μιας και δεν προέκυπτε καμία αρνητική είδηση για τον ΕΛ.Γ.Α..

Επισυνάπτουμε το ΔΤ της πληρωμής των Κρατικών Οικονομικών ενισχύσεων στην οποία περιλαμβάνεται και η εξόφληση του προγράμματος «πλημμύρες 2014-2015» και η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει την 1η Μαρτίου 2019. Ειλικρινά περιμένω να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν μέχρι τότε.

Θα τους συνιστούσα, πάντως, να βάλουν στο όποιο δημοσιογραφικό σκεπτικό τους, την έννοια της στοιχειώδους δεοντολογίας και να θέσουν ως προτεραιότητα στο έργο τους, την ενημέρωση και όχι την μικροκομματική σκοπιμότητα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top