Θα μπουκάρω σαν τον Ρουβίκωνα στη Τράπεζα της Ελλάδας

photo_27-07-2018_16_42_3315327031803-1024x683.jpg

Ετοιμος να μπουκάρει στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδας δηλώνει ο Παύλος Πολάκης για να ελέγξει τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών!

Ο Πολάκης έστειλε μάλιστα επιστολή στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδας και όχι μόνο στον διοικητή της Γιάννη Στουρνάρα (σ.σ. στον οποίο έγινε κοινοποίηση), με την οποία ενημερώνει ότι είναι έτοιμος να μπουκάρει αλά Ρουβίκωνα.

Με την επιστολή αυτή ο κ. Πολάκης επισημαίνει για ακόμα μία φορά τα δάνεια διαφόρων πολιτικών προσώπων και ΜΜΕ τα οποία χρήζουν ελέγχου φερεγγυότητας και κάνει λόγο για μεροληψία εκ μέρους της τράπεζας, με αφορμή τον έλεγχο που δέχθηκε ο ίδιος για το δάνειο που έλαβε

Ο αναπληρωτής υπουργός, κάλεσε την τράπεζα να διατάξει τους σχετικούς ελέγχους «ώστε να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι λειτουργεί με όσους μεροληψίας που θα μπορούσαν να θέσουν σε αμφισβήτηση την εκ μέρους της τήρηση της αρχής της πολιτικής ουδετερότητας». 

Τέλος ο κ. Πολάκης αιτήθηκε να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤτΕ προκειμένου να ενημερώσει το ΔΣ για συγκεκριμένα δάνεια που δεν πληρούν τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις.

\https://kourdistoportocali.com

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top