Συναρπαστικός Αρκάς ενάντια στα τρολ του Σύριζα

52915676_1516280721841418_1739300672131563520_o-1024x712.jpg

Με 920.232 άτομα να τον ακολουθούν στο  Facebook ο θρυλικός Αρκάς αποτελεί μια πυρηνική δύναμη μόνος του.

Για φαντασθείτε πόσο τρομακτική είναι η επιτυχία αυτού του ανθρώπου που δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο αλλά συγκλονίζει και συναρπάζει μόνο τα σκίτσα του.

Από τον Ian Ford

Ο Αρκάς αυτό το καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο των τρολ του Σύριζα τα οποία συνειδητοποιούν την δύναμή του και επιχειρούν να τον διαπομπεύσουν με κάθε τρόπο.

Μόνο που αυτός κάθε φορά επιστρέφει με ένα νέο ακόμη πιο “θανατηφόρο” σκίτσο για τα Παιδικά Χρόνια Ενός Πρωθυπουργού.

Ακριβώς εκεί βρίσκεται το πρόβλημα και ο θρυλικός Αρκάς το εντόπισε στη ρίζα του.


«Ο Αρκάς τα παίρνει», « Ο Αρκάς δεν είναι ο Αρκάς», «Ο Αρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», «Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του» κλπ. Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός.

 

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top