Δήμος Σιντικής : Έρχεται για να δώσει λύσεις ο Ζήσης Λούγγος

-ζησης-768x576.jpg

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής Ζήσης Λούγκος μιλά αποκλειστικά στο OTAVOICE και δηλώνει αποφασισμένος να δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής Ζήσης Λούγκος έχει πάρει ήδη θέση «μάχης»! Μιλώντας αποκλειστικά στο OTAVOICE και τον Βασίλη Περδικίδη τόνισε πως ο Δήμος Σιντικής θα πρέπει να γυρίσει σελίδα και να προχωρήσει στην αλλαγή της Δημοτικής Αρχής και πως ο συνδυασμούς «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι έτοιμος να αναλάβει και να δώσει λύσεις. Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μας αρέσουν οι ευθύνες….»!

Στο ερώτημα για το αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με άλλον συνδυασμό πάντως ήταν ξεκάθαρος δηλώνοντας πως: «Η θέση μας είναι γνωστή όσο περισσότεροι συνδυασμοί τόσο καλύτερα για εμάς αλλά και για τους δημότες που θα χουν την ευκαιρία περισσότερων επιλογών. Όσο αφορά βέβαια τον δεύτερο γύρο η επιθυμία μας είναι να συνεργαστούμε με όλες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Ως νέα δημοτική αρχή θα ζητήσουμε την συνεργασία όλων ανεξαιρέτως γιατί πιστεύουμε ότι με την συνεργασία θα πάμε τον τόπο μπροστά».

Περδικίδης Βασίλειος

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top