Δήμος Σερρών : 7 απλά ερωτήματα προς τους υποψηφίους δημάρχους

-λήψης-12.jpg

Ερώτημα προς τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
(Αντί για τα μεγάλα λόγια για βελτίωση της ζωής των κατοίκων, ανάπτυξη και άλλα τέτοια που κι εγώ μπορώ να υπόσχομαι για ώρες…)
Τι θα κάνετε για τα 7 μεγάλα προβλήματα της καθημερινής ζωής;
1. Περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ θέσεις στάθμευσης για τους δημότες ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης, καμία κατάργηση υπάρχουσας και καλύτερη διαχείριση των υπαρχουσών. Όχι άλλοι πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι και “αναπλάσεις”. Όσοι πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι δεν χρειάζονται να γίνουν θέσεις πάρκινγκ. Να ξηλωθούν τα “παλουκάκια”.
2. Περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ θέσεις στάθμευσης για τους δημότες ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης, καμία κατάργηση υπάρχουσας και καλύτερη διαχείριση των υπαρχουσών. Όχι άλλοι πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι και “αναπλάσεις”. Όσοι πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι δεν χρειάζονται να γίνουν θέσεις πάρκινγκ. Να ξηλωθούν τα “παλουκάκια”.
3. Περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ θέσεις στάθμευσης για τους δημότες ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης, καμία κατάργηση υπάρχουσας και καλύτερη διαχείριση των υπαρχουσών. Όχι άλλοι πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι και “αναπλάσεις”. Όσοι πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι δεν χρειάζονται να γίνουν θέσεις πάρκινγκ. Να ξηλωθούν τα “παλουκάκια”.
4. Τι θα γίνει με τα αδέσποτα στην πόλη και τα γειτονικά χωριά (απ’ όπου – εκτός των άλλων – έχουν διώξει την άγρια πανίδα της περιοχής);
5. Τι θα γίνει με τα “σκατά” των αδέσποτων και δεσποτικών ζώων που έχουν γεμίσει την πόλη;
6. Τι θα γίνει με τις ολονύκτιες συναυλίες – σκυλοβίζιον – γαβγισμάτων των αδέσποτων και δεσποτικών σκύλων που δεν αφήνουν κανέναν να κλείσει μάτι όλη τη νύχτα;
7. Τι θα γίνει με το σκουπιδαριό που έχει σκεπάσει την πόλη και κάθε ακάλυπτο χώρο;
Κι ένα επιπλέον – bonus:
Κύριε Δήμαρχε (και υποψήφιοι) ξέρετε σε πόσο βάθος πρέπει να θάβονται οι νεκροί και σε πόσο θάβονται;

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΚΑΛΟΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top