Σέρρες :Εμείς εδώ πετάμε… αητό στον Οβά !

_Κολυμβητήριο-Σέρρες-w.jpg
Μετά την έγκριση της Γ.Γ Αθλητισμού προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της δημοτικής Αρχής Τρικκαίων για τη δημιουργία ενός δεύτερου κολυμβητηρίου στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου.
Η  έγκριση από τη Γ.Γ Αθλητισμού ήρθε άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και αφορά το έργο με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση πισίνας και κτηρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Δήμου Τρικκαίων».

Ετσι το… κάνουν στα Τρίκαλα

Ο Δήμος, με τη σειρά του, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα έχει να υποβάλλει τα σχετικά έγγραφα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών, που χρηματοδοτεί αθλητικές εγκαταστάσεις. Αυτό το πρόγραμμα έχει τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».
Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από το υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμος Τρικκαίων θα δημοπρατήσει το έργο, ώστε να αρχίσει να κατασκευάζεται.
Για την ακρίβεια, θα γίνει ανακαίνιση και ανακατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής μήκους 25 μ., των υφισταμένων κτηριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου που βρίσκονται γύρω από αυτή στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου.
Θα γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της πισίνα.
Προβλέπονται επίσης όλες οι απαραίτητες εργασίες καθώς και η προθήκη του απαιτούμενου εξοπλισμού για την επισκευή , συντήρηση και ανακαίνιση όλων των χώρων (αποδυτήρια, ντους, αποθηκευτικοί χώροι, χώροι διοίκησης και υπηρεσιών αναψυχής) γύρω από την πισίνα.
Επιπλέον θα γίνουν και όλες οι εργασίες  για την ανακαίνιση της πισίνας με σκοπό την ασφαλή επαναλειτουργία της, ως κλειστού πλέον χώρου.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.200.000€, με τα μισά να προέρχονται από το πρόγραμμα και τα μισά από τον Δήμο.
Μην μπερδεύεστε το πάνω είναι των Τρικάλων, αυτό είναι το δικό μας, απομεινάρι των Ολυμπιακών του 2004

Αμα έχεις προτάσεις βρίσκεις τα χρήματα

Η γρήγορη ανταπόκριση της Γ.Γ Αθλητισμού ώθησε το Δήμο Τρίκκαιων να συνεχίσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός δεύτερου κολυμβητηρίου στα Τρίκαλα, πράγμα που θα ευνοήσει και θα εξυπηρετήσει ένα τεράστιο αριθμό ατόμων. Μαθητές, φοιτητές, αθλούμενοι, πολίτες θα μπορούν πιο εύκολα να εξυπηρετηθούν και να ασχοληθούν με την κολύμβηση, χωρίς να αποζητούν λύσεις στο υπάρχον κολυμβητήριο στο αθλητικό κέντρο της Μπάρας.
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η γρήγορη αντιμετώπιση αθλητικών προβλημάτων από τη Γ.Γ Αθλητισμού με μοναδικό όφελος την προώθηση του αθλητισμού.
———–
Ηταν μια μικρή είδηση για τους τοπικούς άρχοντες (και τους φιλοδοξούντες να γίνουν χαλίφηδες στη θέση χαλίφηδων) των Σερρών, που βολεύονται στην απραξία και ανικανότητα και ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους. Γιατί, όλο και κάποιοι ψελλίζουν, όταν στριμωχθούν για το αίσχος του Οβά, ότι το “Υπουργείο δεν χρηματοδοτεί μεγάλα έργα…”
Ενώ άλλους τους πειράζει, που βγαίνει το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του νομού (ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και ζητά να αξιοποιήσει μέρος του αθλητικού πάρκου, καλύπτοντας την απραξία των Δημοτικών αρχών, και προτιμούν να το βλέπουν να … ρημάζει, μην τυχόν και κάποιος ωφεληθεί (πως άραγε, εννοούν αυτή την “ωφέλεια”) από την αξιοποίησή του.
Κατά τ’ άλλα ομιλούν για λαϊκή και δωρεάν άθληση, όταν τίποτα δεν είναι δωρεάν, γιατί για να κατασκευαστεί και να συντηρηθεί ένα έργο, όλοι οι πολίτες είναι χρηματοδότες τους, μέσα από τους φόρους που πληρώνουν (σ.σ. εξαιρούνται οι φοροφυγάδες)
ΑΥΤΑ!
https://www.anexartitos.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top