Δήμος Αμφίπολης : Στην μάχη των εκλογών ο Πέτρος Πετρίδης με τους πρώτους 17

petridispetrosdimosamphipolis.jpg

Στην ανακοίνωση των πρώτων 17 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφίπολης κ Πέτρος Πετρίδης. Στο σχετικό δελτίο τύπου ο κ Πετρίδης αναφέρει οτι << άνδρες και γυναίκες, που έχουν ήδη διαγράψει μια πετυχημένη πορεία στη ζωή τους και αποδεδειγμένα έχουν διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.>>

 Διαβάστε την ανακοίνωση

«Ένας  αγώνας, μέσα από τον οποίο θα διεκδικήσουμε  με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως κάναμε και στο πρόσφατο παρελθόν, το δικαίωμα των δημοτών μας για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του.
Στα ψηφοδέλτια μας συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν ήδη διαγράψει μια πετυχημένη πορεία στη ζωή τους και αποδεδειγμένα έχουν διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Όλες  κι όλοι μαζί, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να κάνουμε το Δήμο ομορφότερο, λειτουργικότερο και επισκέψιμο.
Είμαστε εδώ, για να προσυπογράψουμε μια «συμφωνία τιμής κι αξιοπρέπειας» με τους συνδημότες μας, που να διασφαλίζει τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα και την ηθική στη λειτουργία μας. Μια συμφωνία που δεν αντέχει κομματικά καπελώματα, μικροσυμφέροντα και ιδιοτέλεια. Στόχος μας να αντιστρέψουμε την κοινωνική πυραμίδα, βάζοντας στην κορυφή τους πολίτες, κάνοντας  τους  πρωταγωνιστές κι όχι θεατές.
Καλούμε τους συμπολίτες μας στο Δήμο, σε μια πολιτική εγρήγορση και αντικειμενική αξιολόγηση των αυτοδιοικητικών επιλογών που έχουν.
Στις 26 Μαΐου, θα είμαστε νικητές. Στις  27 Μαΐου, έτοιμοι να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις.
Με ενωμένους  ΟΛΟΥΣ  τους δημότες μας, θα οδηγήσουμε το Δήμο στο αύριο που του αξίζει, με πρωταγωνιστές τους  συνεργάτες:


Αργυριάδης  Θωμάς
Βαλιάνου  Μαρίνα
Βασιλειάδης  Αναστάσιος
Βασιλειάδης  Ιωάννης
Γεωργιάδης  Θεόδωρος
Γεωργούση  Όλγα
Γιαννούδη  Σαλονικιά
Γκάντσου  Ερασμία-Κωνσταντίνα
Δεμερτζής  Κων/νος
Κεραμιδά  Βασιλική
Παπαδόπουλος  Λάζαρος
Ποιμενίδου   Κυριακή
Ράφτης  Χρήστος
Σαββίδης  Χαράλαμπος
Τσιπουργκενούδης   Γεώργιος
Χατζηνικολάου  Νικόλαος
Χατζηγεωργιάδου  Σοφία

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top