Δήμος Σερρών : Μια βράβευση με ερωτηματικά και «οφέλη» για… «κάποιους»!

-αγγελίδης-βράβευση0334.jpg

Μια βράβευση, από τον Δήμο Σερρών, προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Βασιλακόπουλο. και μια… διήμερη(!!!) φιλοξενία με  «τραπεζώματα» (“Ελληνων γεύσεις” & “Cityzen”), δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, τόσο ως προς τη… «σκοπιμότητα»,  όσο και για την «προσφορά» του βραβευθέντος στο τοπικό μπάσκετ.

Ο κ. Βασιλακόπουλος σε δηλώσεις του, μάλιστα τόνισε ότι, η καλαθοσφαίριση σε τοπικό επίπεδο, έχει μείνει 40 χρόνια πίσω, (όση σχεδόν και η ηλικία του κλειστού γυμναστηρίου στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων), και έψεξε τους τοπικούς άρχοντες (σ.σ. που σημειωτέον τον βράβευσαν) γι’αυτή τους την ολιγωρία, στην διεκδίκηση έργων για την προώθηση του αθλήματος του μπάσκετ.

Σε επίπεδο οργάνωσης δε, εντύπωση προκαλεί η πρόσκληση συγκεκριμένων προσώπων στα «τραπεζώματα» και η «παραμέληση» κάποιων άλλων  γνωστών ακόμη και στο Πανελλήνιο «μπάσκετανθρώπων».

Και όλα αυτά με χρήματα(;) του Δήμου Σερρών.

Κατά τ’άλλα σύμφωνα με  ανακοίνωση του Δήμου Σερρών:

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης βράβευσε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Επίσης, αναμνηστικά δώρα προσφέρθηκαν και στους Γιώργο Προεστό – Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Τάκης Τσαγκρώνη – Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας και Νίκο Νικολόπουλο – Πρ. ΕΚΑΣΑΜΑΘ Μακεδονίας – Θράκης. 

Ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης εξήρε το ήθος, την αξία και την προσφορά του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Ελληνικό Μπάσκετ και δήλωσε πως με την παρουσία του στο χώρο του αθλητισμού, η ελληνική καλαθοσφαίριση ανέβηκε επίπεδο. 
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σερραίων και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ για την πρόσκληση και τόνισε πως μια πόλη σαν τις Σέρρες, με τεράστια αθλητική παράδοση, αξίζει και πρέπει να έχει καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς αθλητικούς παράγοντες των Σερρών, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. 

 https://www.anexartitos.gr

 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top