Δήμος Σερρών : Στο Μουσικό σχολείο ο Θόδωρος Αραμπατζής

arampatzismousiko190314-600x385.jpg

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή και την διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών κ. Λίλα Σκέμπερη αλλά και καθηγητές του Σχολείου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αραμπατζής ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Σερρών, όπως η συντήρηση του σχολείου και η στεγανοποίηση, οι διαρροές, η πυρασφάλεια, η απουσία επιστάτη, αλλά και η συντήρηση όλου του εξοπλισμού.  

Ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό των εποπτικών μέσων αλλά και του ψηφιακού εξοπλισμού που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση, αλλά και την  μετεγκατάσταση των Νηπιαγωγείων από μισθωμένα ακίνητα σε ιδιόκτητους χώρους του Δήμου, για την μείωση των εξόδων της επιτροπής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες 32 σχολείων στον Δήμο Σερρών, αλλά και στο πιλοτικό πρόγραμμα εισαγωγής διαδραστικών πινάκων και ψηφιακών τεχνολογιών στο  Μουσικό Γυμνάσιο.

O κ. Αραμπατζής στην συνέχεια αναφέρθηκε στην υλοποίηση μέσω προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας που ήδη έχει πραγματοποιηθεί αλλά και την καλή συνεργασία των δύο πλευρών , ενώ δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παντελής Χράπας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αλεπάκης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γεωργία Καλημεράκη.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top