Σύριζα Σερρών : Απάντηση Αφροδίτης Σταμπουλή για τις αποδοκιμασίες

-λήψης-4-15.jpg

Με δελτίο τύπου η Σερραία βουλευτρια του Σύριζα κ Αφροδίτη Σταμπουλή τοποθετείται για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του προσώπου της κατα την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου στην πλατεία Ελευθερίας .Στο γραπτό δελτίο τύπου  η κ Σταμπουλή κάνει λόγο για ανθρώπους που << στο όνομα ενός κάλπικου «πατριωτισμού» προωθούν μισαλλοδοξίες και πυροδοτούν εμπάθειες >>

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

 

 

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821, που ξέσπασε κάτω από τις δυσμενείς διεθνείς συνθήκες της Παλινόρθωσης και της κυριαρχίας της Ιεράς Συμμαχίας στη Ευρώπη, αμφισβήτησε την κυριαρχία αυτή και συνυπήρξε με απελευθερωτικούς αγώνες στα Βαλκάνια και στη Λατινική Αμερική.

Εμπνευσμένη από τη Γαλλική Επανάσταση, τροφοδοτημένη από τις αρχές του Διαφωτισμού για Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφοσύνη, αποδόμησε την Οθωμανική απολυταρχία τη θεμελιωμένη σε διακρίσεις και αυθαιρεσία.

Όσοι στο όνομα ενός κάλπικου «πατριωτισμού» προωθούν μισαλλοδοξίες και πυροδοτούν εμπάθειες, προσβάλλουν το πνεύμα της Ελληνικής Επανάστασης και βεβηλώνουν την επέτειό της. Ο Ελληνικός Λαός θα τους απαντήσει όπως τους αξίζει.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top