Αλέξανδρος Χρυσάφης : Η αλήθεια δεν ¨¨κουκουλώνεται ¨¨ με φραστικούς λεονταρισμούς

-λήψης-8.jpg

 Άμεση ήταν η απάντηση του Αλέκου Χρυσάφη Δήμος Σερρών : Σφοδρή επίθεση Θόδωρου Αραμπατζή σε Αλέκο Χρυσάφη.

Στο δελτίο τύπου του Θόδωρου Αραμπατζή .Στην απάντηση του ο κ Χρυσάφης κανει λόγο για   «κούφια» λόγια, από την απερχόμενη δημοτική αρχή, που δεν θα τους επιτρέψει να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας.

 Επίσης κατηγορεί τον κ Αραμπατζή οτι με φραστικούς λεονταρισμούς  προσπαθεί να κουκουλώσει την γκρίζα πραγματικότητα 

ΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΑΦΗ

 

«Δυστυχώς οι Σερραίοι δημότες έχουν επίγνωση μιας γκρίζας πραγματικότητας, όσο κι αν επιθυμεί ο κ. Αραμπατζής να την «κουκουλώσει» με φραστικούς λεονταρισμούς για να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη.

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του!

Οι βερμπαλισμοί και η δημιουργία εντυπώσεων με «κούφια» λόγια, από την απερχόμενη δημοτική αρχή, δεν θα τους επιτρέψει να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας.

Δυστυχώς η καθημερινότητα που βιώνουν οι κάτοικοι του  Δήμου είναι σκληρή, αποτέλεσμα μιας σειράς ελλείψεων και παραλείψεων με δυσμενείς συνέπειες στη ζωή μας.

Η «Συμμαχία Σερραίων» επιμένει στην ουσία, παραθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις και θέσεις και δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ολισθηρό δρόμο της μικροπολιτικής και του ανούσιου εντυπωσιασμού.

Επιδίωξή μας είναι να πείσουμε τους πολίτες ότι διαθέτουμε τις προτάσεις και τις λύσεις, αντιπαραθέτοντας επιχειρήματα και όχι λεκτικά πυροτεχνήματα στερούμενα ουσιαστικού περιεχομένου.

 Είπαμε και επιμένουμε:

  1. Για την επέκταση και ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στο Σκούταρι το οποίο είναι ΗΜΙΤΕΛΕΣ:

Αν ο κύριος Αραμπατζής επισκεπτόταν το ανατολικό κομμάτι του χωριού θα διαπίστωνε μια πραγματικότητα με την οποία ο ίδιος φαίνεται ότι έχει πάρει διαζύγιο.

  1. Για τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής που κατά τον κ. Αραμπατζή δεν αφορούν το Δήμο, αλλά το κράτος:

Είναι ή δεν είναι στις αρμοδιότητες της ΔΕΥΑΣ τα έργα που αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία εντός οικισμού;

Για το λόγο αυτό δεν δεσμεύτηκαν στον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΣ κονδύλια για έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων που μέχρι τώρα δεν υλοποιήθηκαν; (βλέπε Κουμαριά κτλ)

Εκτός και εάν η ΔΕΥΑΣ δεν ανήκει στο Δήμο και ανήκει στο κράτος.(!!)

  1. Για τη δημιουργία γραφείου Στήριξης και Ενημέρωσης Αγροτών:

Είναι μία από τις πολλές υποδομές που κανείς δεν έχει ιδέα ότι υφίσταται.

Αλήθεια έγινε καμία παρουσίαση ποτέ των δεδομένων που αφορούν την επισκεψιμότητα, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα αυτής της υπηρεσίας που μόνο κατά φαντασίαν υπάρχει;

  1. Για την δημοπράτηση του δικτύου αποχέτευσης της Κ. Καμήλας:

Είναι ένα έργο ενταγμένο στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟ I» για το οποίο δεν έγινε Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ δημοπράτησης, όμως σύμφωνα με την απάντηση βρίσκεται υπό δημοπράτηση. (sic)

(Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση!)

  1. Για την κατασκευή του νηπιαγωγείου στο Σκούταρι:

Για ένα έργο που τόσο πολύ ανάγκη έχουν οι κάτοικοι, ο Δήμος θα έπρεπε να έχει ετοιμάσει και ωριμάσει μελέτες ξεκινώντας έτσι και την όλη διαδικασία.

Αν ο κ. Αραμπατζής περιμένει, κάποιοι άλλοι φορείς, να κάνουν τη δουλειά του Δήμου, εμείς δεν είμαστε ούτε της ίδιας πρακτικής, ούτε της ίδιας φιλοσοφίας!

  1. Για την τοποθέτηση λαμπτήρων οδοφωτισμού LED:

Τον παραπέμπουμε στον αριθμό των λαμπτήρων LED που έχει προκηρυχθεί στον πρόσφατο διαγωνισμό ο οποίος, ως γνωστόν, θα οδηγήσει σε αχρείαστο δάνειο 3.000.000 ευρώ και που αναφέρεται σε αντικατάσταση μόνο του 1/3 περίπου του συνολικού οδοφωτισμού του Δήμου. (Συμφώνα με την προκήρυξη και τη σχετική μελέτη του Δήμου, που τη συνοδεύει, ο αριθμός αυτός είναι 5.645 λαμπτήρες από τους περίπου 15.000 που βρίσκονται στο Δήμο.)

Εν τέλει αυτό που κατανοούμε είναι ο πανικός της απερχόμενης δημοτικής αρχής που την οδηγεί να περιγράφει έναν εικονικό Δήμο, που δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που σαν «Συμμαχία Σερραίων» οραματιζόμαστε να μεταβάλλουμε.

Εμείς δεν ασχολούμαστε άλλο με το χθες γιατί το αύριο μας περιμένει.

Αλέξανδρος Χρυσάφης

Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών

«Συμμαχία Σερραίων»

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top