Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών :Μεγάλη η προσέλευση στην αιμοδοσία

12111151a1df48a1028770802837a2c2_L.jpg

Όλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε με μέριμνα και πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας, συγκεντρώνοντας εβδομήντα οχτώ (78) φιάλες αίματος ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης.

Όπως έχει αποδειχθεί, η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος είναι εξόχως σημαντική, βοηθώντας και καλύπτοντας στο μέτρο του δυνατού ανακύψασες ανάγκες αίματος αστυνομικών, καθώς και συγγενών τους.

«Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και συγγενείς τους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και στήριξαν την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με τα πολύ θετικά αποτελέσματα. 

Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο ΜΙΚΡΟ για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς επίσης τους Διοικητές και Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών για τη διευκόλυνση των μελών μας που επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν. 

Τέλος, ευχαριστούμε τη γιατρό κ. Αικατερίνη ΤΖΙΟΥΡΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της αιμοδοσίας,» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top