Σύριζα Σερρών : Τους υποψηφίους του παρουσίασε ο Χρήστος Γιαννούλης

20190410_205953.jpg

Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο μεταξύ των συνυποψηφίων του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα με ξεχωριστή θεματική για τα ευρήματα και τις εργασίες που έγιναν στο λόφο Καστά της Αμφίπολης απηύθυνε από την πόλη των Σερρών ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Υπήρξε σφετερισμός και καπηλεία σχετικά με τι πραγματικά έχει συμβεί» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης, ενώ σχολιάζοντας την συμμετοχή της συνταξιούχου αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη στο ψηφοδέλτιο του Απ.Τζιτζικώστα δήλωσε πως  σέβεται την ελευθερία των αρχαιολόγων, «αλλά θα πρέπει να μας προβληματίσει ότι η έρευνα και η επιστήμη επικαλύπτονται από την πολιτική και τις σκοπιμότητες».

«Το πιο ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο στην Κεντρική Μακεδονία»

Σχολιάζοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την Π.Ε. Σερρών ο κ. Γιαννούλης το χαρακτήρισε αξιόμαχο και ελπιδοφόρο, σημειώνοντας πως σ’ αυτό συμμετέχουν όχι επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά άτομα  που θέλησαν από καθήκον και ευθύνη να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την προοδευτική συμμαχία «Κοιτάμε Μπροστά» .

«Η προοδευτική μας συμμαχία, ο συνδυασμός «Κοιτάμε Μπροστά», δεν προσπαθεί να αποτελέσει μια ακόμα αυτοδιοικητική πρωτοβουλία. Όσο και αν σας φαίνεται μεγαλεπήβολο και μαξιμαλιστικό, στα σχέδια μας είναι να καταθέσουμε ένα υπόδειγμα ανάπτυξης και προκοπής, ταυτόχρονα με ένα πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οι άνθρωποι, έτσι ώστε η Δημοκρατία και η Πολίτικη να ανακτήσουν και πάλι την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών, συμβάλλοντας στην ωριμότητα της Δημοκρατίας μας» τόνισε ,μεταξύ άλλων , ο κ.Γιαννούλης

Οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» για την Π.Ε. Σερρών είναι οι: Ανδρεάδης Ανδρέας Ανθουλάκη Φένια, Ακριτίδης Θόδωρος, Αργυριάδης Νίκος, Βελλίκη Κυριακή, Κυβεντίδης Νίκος, Μπουρνάρης Θωμάς, Πανιόπουλος Σταύρος, Τάσκας Αναστάσιος, Τόλα Ευαγγελία και Τσιρογιάννης Κώστας.

 http://www.ert.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top