Οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι-δεξιοί δεν θα επιστρέψουν στην εξουσία

.jpg

«Απέναντί μας έχουμε έναν τοξικό συνασπισμό που θέλει να επιστρέψει στη νομή της εξουσίας και να γυρίσει τη χώρα πίσω», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο της ευρείας προοδευτικής συμμαχίας εν όψει των ευρωεκλογών.

 

Η Προοδευτική Συμμαχία θα δημιουργήσει χώρους υποδοχής των προοδευτικών πολιτών. Η Συμμαχία δεν εξαντλείται στην εκλογική μάχη κοιτάζει το μέλλον στην διαμόρφωση συνθηκών προοδευτικής διακυβέρνησης, ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχώς καταστροφολογεί, προέβλεπε όχι μόνο την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την καταστροφή της οικονομίας, ανέφερε ο  Αλέξης Τσίπρας

Νόμπελ… καταστροφολογίας

Σχολιάζοντας τη δήλωση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Reuters, ότι θα επιστρέψει «στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο Αλέξης Τσίπρας», ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το εισόδημα της μεσαίας τάξης αυξάνεται και εξήγησε: «Μιλάει για διάλυση της μεσαίας τάξης όταν, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το ’11 ώς το ’14 κατά 5.258 ευρώ. Ενώ τα έτη ’15 – ‘16, τα δύσκολα έτη, άρχισε να αυξάνεται κατά 146 ευρώ. Και η αύξηση αυτή σήμερα έχει τριπλασιαστεί λόγω της επιστροφής στην ανάπτυξη. Τα δεκαετή ομόλογα άγγιξαν ιστορικό χαμηλό».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει την επιχειρηματολογία του στο ψέμα», είπε επίσης και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω αν με τον Ζόραν Ζάεφ πάρουμε το Νόμπελ Ειρήνης, πάντως αν υπήρχε Νόμπελ άστοχων προβλέψεων και καταστροφολογίας θα το έπαιρνε ο κ. Μητσοτάκης».

«Για να κερδίσουμε τη ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων πρέπει να διώξουμε τον φόβο που σπέρνει η Δεξιά και τα τοξικά ΜΜΕ, να αναπτερώσουμε την ελπίδα, να συνεγείρουμε ξανά τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας που θέλουν μια Ελλάδα της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», είπε επίσης και υποστήριξε ότι οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και δεξιοί δεν θα επιστρέψουν στην εξουσία.

 

 

https://www.koutipandoras.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top