Εκλογές 2014 : Πολλά υποσχέθηκε ο Μάρκος ..αλλά από τότε αγνοείται από τις Σερρες

1-SERRES-MPOLARHS-SERRES-20140429-.jpg

Αναδημοσιεύουμε 29/4/2014

 

 

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού τους για την Π.Ε. Σερρών παρουσίασαν χθες , κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ουποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής ΜακεδονίαςΜάρκος Μπόλαρης , επικεφαλής του συνδυασμού « συμμετέχω» και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου.

Την συσσωρευμένη οργή να κάνουν θετική ενέργεια κάλεσε τους Σερραίους ο Μάρκος Μπόλαρης επιλέγοντας την παράταξή του στις περιφερειακές εκλογές . «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της προεκλογικής περιόδου μετά την κατάθεση των συνδυασμών και την επικύρωση τους από το Πρωτοδικείο. Ξεκινούμε την παρέμβασή μας ,τον αγώνα των τριών εβδομάδων από την πόλη των Σερρών ,με το ψηφοδέλτιο μας. Είμαστε μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση που προτείνουμε στους συμπολίτες μας, προτείνουμε στους ενεργούς δημοκρατικούς πολίτες αυτού του τόπου την συμμετοχή ,το όνομα της παράταξης είναι μια πρόκληση και μία πρόσκληση για μία συμμετοχή σε ένα πανηγύρι της δημοκρατίας, μια κορύφωση της δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας ο καθένας τις δημοκρατικές, προσωπικές, πολιτικές ευθύνες. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο ,σε μι εποχή μετάβασηςγια την πολιτική οικονομική ζωή της χώρας μια εποχή όπου στους πολίτες στο λαό υπάρχει μια συσσωρευμένη και δικαιολογημένη οργή και παρεμβαίνουμε με αυτή την παράταξη στις εκλογές θέλοντας να δώσουμε στους συμπολίτες μας αυτή την οργή που προκύπτει από το στένεμα ,το οικονομικό το πολιτικόνα μην τρέψουν σε τυφλή αντίδραση σε οργισμένη αντίδραση .Θέλουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας την δυνατότητα, την οργή τους να την κάνουνθετική ενέργεια ,να λειτουργήσουν θετικά για την Μακεδονία για τις Σέρρες .Απευθυνόμαστε στην μεγαλύτερη ομάδα του πολιτικού σώματος και είναι αυτοί που είναι πολιτικά άστεγοι ,είναι αυτοί που έχουν βιώσει την απαξίωση των κομματικών μηχανισμών» τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Υποστηρίζοντας ότι «Ξέρουμε ότι ο τόπος έχει μια λαμπρή ιστορική διαδρομή και δίκαια ταύτιση και ξέρουμε αυτή την δίκαια πρόκληση και ταύτιση μπορούμε να την μετατρέψουμε σε δυναμική για το αύριο ,για το αύριο που διοργανώνουμε σήμερα»συνέχισε κατηγορώντας την λειτουργία της απερχόμενης διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .«Τα προηγούμενα χρόνια η περιφέρεια βρέθηκε στα χέρια μιας παράταξης-η οποία σήμερα εκφράζεται από δύο συνδυασμούς- η οποία χαρακτηρίστηκε από ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα .Είναι σαφές η απερχόμενη διοίκηση και με τις δύο τηςεκφράσεις, είναι μακριά από τις δυνατότητες και τις προσκλήσεις του θεσμού της περιφερειακήςαυτοδιοίκησης» τόνισε και συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικά « Η διοίκηση η οποία απέρχεται δεν αντιλήφθηκε το μέγεθος τη ς πρόκλησης και για αυτό λειτούργησε πάντοτε ωςεπαρχία της Αθήνας ,μια λειτουργία που δείχνει εξάρτηση από την Αθήνα χωρίς να αντιληφθεί την ευρύτητα του ορίζοντα που πρέπει να έχει μια περιφέρεια .Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μια επαρχία της Αθήνας ,είναι και πρέπει να είναι η πρωτεύουσα μιας δυναμική ευρωπαϊκής περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας»

« Έχουμε αποφασίσει πως δεν θα ταλαιπωρήσουμε του ς συμπολίτες μας ,τυπώνοντας με πολυτελείς τόμους των διακοσίων ,τριακοσίωνσελίδων ,με προεκλογικά προγράμματα, με χίλιαθα και πολυτελείς φωτογραφίες .Έχουμε αποφασίσει πως απευθυνόμενοι στους πολίτες μαςνα δείξουμε πέντε άξονες» σημείωσε και προτάσσοντας τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της αυτοδιοικητικής του κίνησης, ο κ. Μπόλαρης παρουσίασε και τους πέντε βασικούς άξονες του προγράμματός του για την δυναμική ανάπτυξη της Π.Κ.Μ, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών περιφερειακών μοντέλων ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες των επτά περιφερειακών ενοτήτων.

Η λειτουργία αποτελεσματικών μηχανισμών διαφάνειας με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο σύνολο των Π.Ε. της Π.Κ.Μ, η υλοποίηση περιφερειακών πολιτικών ανάπτυξης, η προώθηση πολιτικών κοινωνικής συνοχής, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Π.Ε. και η αξιοποίηση των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας στο σύνολό της αποτελούν το πλαίσιο των προτεραιοτήτων του συνδυασμού «συμμετέχω».

«Προκαλούμε για μια σύγκριση μεταξύ των συνδυασμών για την Π.Κ.Μ. με γνώμονα τον σχεδιασμό, το πρόγραμμα και τις αναπτυξιακές προτάσεις» υποστήριξε, ο Μάρκος Μπόλαρης

Σχολιάζονταςτα ποσοστάτων δημοσκοπήσεων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Μπόλαρης ανέφερε «Κανείς από τους συμπολίτες μας δεν είναι αφελής ,ώστε να πιστεύει πως ενώ η Νέα Δημοκρατία στην Κεντρική Μακεδονία με το ζόρι συγκεντρώνει 15%,οι δύο συνδυασμοί μαλώνουν ποιος από τους δύο είναι πιο ακραιφνώς νεοδημοκρατικός να παίρνουν 45%.Αυτές είναι θεωρίες και δημοσκοπήσεις για αφελείς .Ξέρουμε τα ποσοστά μας και ποια είναι η θέση μας .Έτσι και αλλιώς ο λαός θα ψηφίσει και θα ψηφίσειχωρίς επηρεασμούς και καθοδηγούμενος παρά τις προσπάθειες που γίνονται»

Το ψηφοδέλτιο της Π.Ε.Σερρών της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω»

Αναλυτικά τοψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» του Μ. Μπόλαρη για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών έχει ως εξής:

Χρύσα Μπουφίδου υποψήφιαΑντιπεριφερειάρχης Σερρών,Ανδρεάδης Σταύρος , Γάδος Νίκος, Γιαννακίδης Δημήτρης, Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ , Κωνσταντινίδου – Δημητσίκογλου Λουκία, Παπαδημητρίου Στέλλα, Παπάζογλου Ευάγγελος, Τζάτζιου Νικόλαος, Τόλα Ευαγγελία, Τσεσμετζής Κωνσταντίνος,Τσιπούρας Γιάννης.

http://www.e-simerini.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top